Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви е сметката за тока?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, викахме ги преди две години, хората пред мен замериха, казаха че всичко е точно. А след това поне два пъти съм ги засичал да правят внезапни проверки за разни включвания.За мен големите причини са последен етаж, студено изложение и ’големия климатик в малката стая, малкия в голямата’. Плюс ползването на сушилня. Лятото ще разменям климатиците, да видим...

Коментар

при мен за декември е 160. Това за 120 квадрата, първия етаж се топли с дърва, втория с мидея неинвенторен 9ка.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ls1 написа:
        Дойде следващата сметка. От 6 декември до 8 януари - 300лв ток. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
        И при нас е така!150 предишна сметка, сега дойде 290 лв.Май не са идвали да засичат и са си писали сметки на някаква база за предишната сметка?!
        F31 BMW 320d

Коментар

От 16 - 20 ноември до 16 - 20 декември ми дойде 97 лв. ток - 80 м2 жилище.Сега очаквам поне два пъти по-висок ток.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да колеги, някакви нелогично високи сметки не само като пари, а и като киловати спрямо миналата година получих и аз. Като разликата спрямо миналата година би трябвало да е в моя полза след като минах от конвенционален климатик 12 Мидея на DC Инвертор Генерал.
            Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

мойта сметка за периода 02.12.2012г-05.01.2013г е 40.56лв(203кв/ч) доставчик ЧЕЗ с електронен електромер съм
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Тия от енергото имат такива зверски такси ,че повече от 50% от сметката е такси и данъци.То достъп до на майка им мрежата,достъп до на леля им мрежата,то достъп до загубената девственост на всичките им роднини по дамска линия... И така от 210 лв сметка ел енергията е само 96.50лв.Кога ли и мобилните оператори ще се сетят да ни цакат с достъп до мрежа и тн. ?
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И при Енерго Про е така. Над 50% от фактурата е за такси + ДДС-то. ...........Ще покажа скоро новата си фактурка.....
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Краси "доставките" им едно на ръка, ама виж:"Добавка невъзстановяеми разходи" ме...
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

От всякъде си е клатене с тия допълнения. От цялата работа излиза ,че не тока ни е скъп,а доставката му.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

А регулатора кое регулира? Цената на тока или цената на допълнителните услуги дето пляскат гадовете?

Коментар

ls1 написа:
                          А регулатора кое регулира? Цената на тока или цената на допълнителните услуги дето пляскат гадовете?
                          Най-трудните неща за разбиране са:Сътворението на СветаСметките на енергото и топлофикация.Регулатора си регулира постъпленията в неговите сметки.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

за ноември беше 134лв...за декември 219лв... Нищо не съм ползвал повече...и в двата случая климатиците не съм ги спирал...денем като ме няма са на 19 вечер зависи в коя стая съм на 25-6-7...отделно дадох и 60лв за 1 кубик дърва за камината...значи разходи за отопление и ток за декември - 279лв...това за сам човек в 60кв.м апартамент... ужас...
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

120lv три климатика не инверторни става въпрос за 2 стаи и кухня.Санирано навсякъде-вътрешно и външно.Всички крушки са енергоспестявашти.Болера се включва всяка вечер на нощно.Готви се на ток.
                              фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Като ви чета и се стресирам.При нас сметките вървят с месец назад. В момента имам да плащам за ноември 130 лв.За декември да чакам двойно ли?

Коментар

Working...
                                X