Да, викахме ги преди две години, хората пред мен замериха, казаха че всичко е точно. А след това поне два пъти съм ги засичал да правят внезапни проверки за разни включвания.За мен големите причини са последен етаж, студено изложение и ’големия климатик в малката стая, малкия в голямата’. Плюс ползването на сушилня. Лятото ще разменям климатиците, да видим...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
ls1 написа:Дойде следващата сметка. От 6 декември до 8 януари - 300лв ток. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_34F31 BMW 320d
Коментар
-
Да колеги, някакви нелогично високи сметки не само като пари, а и като киловати спрямо миналата година получих и аз. Като разликата спрямо миналата година би трябвало да е в моя полза след като минах от конвенционален климатик 12 Мидея на DC Инвертор Генерал.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Тия от енергото имат такива зверски такси ,че повече от 50% от сметката е такси и данъци.То достъп до на майка им мрежата,достъп до на леля им мрежата,то достъп до загубената девственост на всичките им роднини по дамска линия... И така от 210 лв сметка ел енергията е само 96.50лв.Кога ли и мобилните оператори ще се сетят да ни цакат с достъп до мрежа и тн. ?
Коментар
-
И при Енерго Про е така. Над 50% от фактурата е за такси + ДДС-то. ...........Ще покажа скоро новата си фактурка....."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
за ноември беше 134лв...за декември 219лв... Нищо не съм ползвал повече...и в двата случая климатиците не съм ги спирал...денем като ме няма са на 19 вечер зависи в коя стая съм на 25-6-7...отделно дадох и 60лв за 1 кубик дърва за камината...значи разходи за отопление и ток за декември - 279лв...това за сам човек в 60кв.м апартамент... ужас...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар