Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
badr_hari написа:Immortal написа:Между другото - какво сте чували за въздушен слънчев колектор от бирени кутийки?Днес видях такова чудо на живо и се шашардисах.През слънчевите зимни дни вади въздух до 65 градуса затоплен. Поддържа в стаята 25 градуса при 0 отвън. Само слънце да има.Ето ви едно клипче: http://www.youtube.com/watch?v=PqObr-M39UgЦялата инвестиция е излязла 100 лв, като кутийките са събирани безплатно.Който се интересува, като ми дойде на гости, ще го заведа в съседа да види.
Коментар
-
Immortal написа:badr_hari написа:Immortal написа:Между другото - какво сте чували за въздушен слънчев колектор от бирени кутийки?Днес видях такова чудо на живо и се шашардисах.През слънчевите зимни дни вади въздух до 65 градуса затоплен. Поддържа в стаята 25 градуса при 0 отвън. Само слънце да има.Ето ви едно клипче: http://www.youtube.com/watch?v=PqObr-M39UgЦялата инвестиция е излязла 100 лв, като кутийките са събирани безплатно.Който се интересува, като ми дойде на гости, ще го заведа в съседа да види.
Коментар
-
Искам обаче в тази тема да напрвим едно много важно уточнение - кой какво разбира под "топло". Защото ние харчим доста за отопление, но в къщи е най топло от където и да съм ходил - и у сестра ми, и у нашите (макар че там става баня ако не пестят въглищата за парното), и у приятели, и у съседи (и то южни апартаменти в нашата кооперация). В момента седя пред камината, с крака на табуретката към нея, гледам новините и пиша на таблета и най важното - по къс ръкав съм, с тънка лятна тениска. Температурата вечер в къщи е 25 градуса в хола, 22-23 в спалните. Пак ще повторя - климатиците са хубаво нещо, и аз имам климатик, ама огънчето е нумеро уно!Струва си усилията, поне за мен. Мога да се топля само на ток, но да го правя с парно на ток е безбожно скъпо(въпреки това имам и ел.котле в системата за всеки случай), а с климатици - не достатъчно топло и доста проветриво.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Искам обаче в тази тема да напрвим едно много важно уточнение - кой какво разбира под "топло". Защото ние харчим доста за отопление, но в къщи е най топло от където и да съм ходил - и у сестра ми, и у нашите (макар че там става баня ако не пестят въглищата за парното), и у приятели, и у съседи (и то южни апартаменти в нашата кооперация). В момента седя пред камината, с крака на табуретката към нея, гледам новините и пиша на таблета и най важното - по къс ръкав съм, с тънка лятна тениска. Температурата вечер в къщи е 25 градуса в хола, 22-23 в спалните. Пак ще повторя - климатиците са хубаво нещо, и аз имам климатик, ама огънчето е нумеро уно!Струва си усилията, поне за мен. Мога да се топля само на ток, но да го правя с парно на ток е безбожно скъпо(въпреки това имам и ел.котле в системата за всеки случай), а с климатици - не достатъчно топло и доста проветриво.
Коментар
-
Immortal написа:badr_hari написа:Immortal написа:Между другото - какво сте чували за въздушен слънчев колектор от бирени кутийки?Днес видях такова чудо на живо и се шашардисах.През слънчевите зимни дни вади въздух до 65 градуса затоплен. Поддържа в стаята 25 градуса при 0 отвън. Само слънце да има.Ето ви едно клипче: http://www.youtube.com/watch?v=PqObr-M39UgЦялата инвестиция е излязла 100 лв, като кутийките са събирани безплатно.Който се интересува, като ми дойде на гости, ще го заведа в съседа да види.
Коментар
-
Явка, сигурен ли си, че е добре за организма да търпи толкова големи температурни сътресения - от 25 градуса вътре да излизате на -10 вън.Преди години у нас работеше радиатора на 5 и климатика на 30 градуса, а аз се разхождах по тениска и гащи - синузита ми обаче никак не се чувстваше добре и направо щеше да се пръсне Всеки месец ходех на лекар и всеси път едно и също - температурната разлика направо смазва имунната система, организма се отпуска и не съумява да се пази ефективно.
Коментар
-
Kuku написа:Явка, сигурен ли си, че е добре за организма да търпи толкова големи температурни сътресения - от 25 градуса вътре да излизате на -10 вън.Преди години у нас работеше радиатора на 5 и климатика на 30 градуса, а аз се разхождах по тениска и гащи - синузита ми обаче никак не се чувстваше добре и направо щеше да се пръсне Всеки месец ходех на лекар и всеси път едно и също - температурната разлика направо смазва имунната система, организма се отпуска и не съумява да се пази ефективно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ако трябва да съм честен, от 12.09.2012г. нямам никаква идея колко ми е сметката ни за ток, ни за вода, ни за парно.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Между 25 и 40 лв. и зиме и лете...първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
sharpradi написа:kiro_of_the_day написа:Между 25 и 40 лв. и зиме и лете...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар