chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
-
Vankata1985 написа:Какво да кажа на ток ми е само телевизора, лампите и те са енергоспестяващи, пералнята , хладилника от там на там се отоплявам на парно и болера ми е със серпентина та цяла зима не го пускам Сега зимата 90 лв ток не знам как може да изгоря толкова много при такова малко потребление.Лятото 100 -110 като включвам и болера и направо ме убиват как толкова ток като потреблението ми е супер малко а киловатите са много как го правят тия гадове не знам !!!
Коментар
-
Публична проверка на електромер ще има утре --->В присъствието на министър Делян Добрев един от електромерите на адрес бул. "Петър Дертлиев" №3 вх. Б в София ще бъде представен за измерване в института за метрология.
Коментар
-
Като се замисля всеки измервателен уред има някаква грешка, но в началото на скалата е най-голяма. Следователно колкото повече се стремим да намаляваме консумацията си, толкова повече грешката ще расте. Не съм интересувал как отчитат реактивната енергия електроните електромери. Ами ако са настроени така, че да "надписват" сметката при отчитане на реактивна енергия? Ние си купуваме хладилници с енергиен клас А+, АА и т.н., а електромерът ни "наказва" за стремежа ни да правим икономия!?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Като се замисля всеки измервателен уред има някаква грешка, но в началото на скалата е най-голяма. Следователно колкото повече се стремим да намаляваме консумацията си, толкова повече грешката ще расте.nikolovvd написа:Не съм интересувал как отчитат реактивната енергия електроните електромери. Ами ако са настроени така, че да "надписват" сметката при отчитане на реактивна енергия? Ние си купуваме хладилници с енергиен клас А+, АА и т.н., а електромерът ни "наказва" за стремежа ни да правим икономия!?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ogi28b написа:Vankata1985 написа:Какво да кажа на ток ми е само телевизора, лампите и те са енергоспестяващи, пералнята , хладилника от там на там се отоплявам на парно и болера ми е със серпентина та цяла зима не го пускам Сега зимата 90 лв ток не знам как може да изгоря толкова много при такова малко потребление.Лятото 100 -110 като включвам и болера и направо ме убиват как толкова ток като потреблението ми е супер малко а киловатите са много как го правят тия гадове не знам !!!Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Като се замисля всеки измервателен уред има някаква грешка, но в началото на скалата е най-голяма. Следователно колкото повече се стремим да намаляваме консумацията си, толкова повече грешката ще расте.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Ако изхождам от измервателните уреди, в които аз съм вещ - грешиш. Съмнява ме и в електромерите да има различна зависимост, но пък съм склонен да я допусна, като вариант макар и нищожен.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
siluro написа:Постави се за мъничко поне от другата страна, ако утре вместо 48лв ток получиш 459лв как би реагирал?
Коментар
-
ogi28b написа:Как пък така всички електромери се развалиха едновременно точно през декември? Това са хиляди, хиляди. Не са два, три или пет.
Коментар
-
gamma написа:ntodorov написа:Ако изхождам от измервателните уреди, в които аз съм вещ - грешиш. Съмнява ме и в електромерите да има различна зависимост, но пък съм склонен да я допусна, като вариант макар и нищожен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
chaveto написа:ogi28b написа:Как пък така всички електромери се развалиха едновременно точно през декември? Това са хиляди, хиляди. Не са два, три или пет.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ogi28b написа:Ако в крайна сметка ми кажат, че отчита точно - пълня една чаша с много лед, сипвам си вода и пия на екс, защото нищо не мога да докажа.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар