Здравейте колеги . Искам да попитам ако има запознати от вас , взех един автомобил минах нотариус и сега имам 14 дневен срок за кат и искам да знам ако имам задължения /стари актове/ може ли да я прехвърля на мое име . Или другия вариянт ако не ми дадат да я прехвърля на мое име , дали става аз да направя нотариус с майка ми и да я пиша на нейно име .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно прехвърляне на автомобил в КАТ
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Ом си минал нотариус значе вече всичко може, ходи си регистрирай колата в КАТ и НАП и си перкай със здраве.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В системата на КАТ срещу ЕГН на лицето Х има неплатени задължения в размер на еди-колко-си лева натрупани от актове, глоби и прочие.Когато отидеш да регистрираш МПС на същото това ЕГН и в системата лъсват задълженията - за да извършат регистрацията трябва да си платиш задълженията.Същото е, ако трябва да си подновиш свидетелството за управление на МПС.
Коментар
-
А да попитам и аз нещо...Ако аз закупя колата при нотариуса, мога ли при регистрацията в КАТ да я регистрирам на името на жена ми?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
dikanio написа:Synthy написа:А какво общо има едното с другото? Нещо не схващам идеята им да ти резнат регистрацията на новата кола заради стари прегрешения.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Kuku написа:M5kov написа:А да попитам и аз нещо...Ако аз закупя колата при нотариуса, мога ли при регистрацията в КАТ да я регистрирам на името на жена ми?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ситуацията е следната...Жената няма как да присъства по време на сделката. Само аз ще ходя. Дали е проблем това?Щом е придобита след брака, не става ли автоматично семейно имущество?Искам да я регистрирам на нея, защото тя е с Плевенско местожителство, а аз съм към Ловеч. Не искам да е с ловешката регистрация а с плевенска. А и живеем в Плевен, не ми се ходи до Ловеч."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Ситуацията е следната...Жената няма как да присъства по време на сделката. Само аз ще ходя. Дали е проблем това?Щом е придобита след брака, не става ли автоматично семейно имущество?Искам да я регистрирам на нея, защото тя е с Плевенско местожителство, а аз съм към Ловеч. Не искам да е с ловешката регистрация а с плевенска. А и живеем в Плевен, не ми се ходи до Ловеч.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар