Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сървайвър България

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сървайвър България

Изглежда ще е интересно... Чух че нашите са направили някакъв рекорд на шоуто, но се пази в тайна.Едно нещо обаче ми направи впечатление - участничките явно са избирани според гръдна обиколка, всички са с "две гърди напред"... :D
    1997 Brava 1.6, 16V

1:1 с биг брадър и тука от раз и показаха цицетата на тая ,плувкиня с тия шамандури спокойно може дезертира до друг остров
    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
      1:1 с биг брадър и тука от раз и показаха цицетата на тая ,плувкиня с тия шамандури спокойно може дезертира до друг остров
      когато влезна в океана да се плацика и опита да се потопи "бибероните" я държаха на повърхността :D
      UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Вчера като го гледах ама въобще не ми беше интересно, но не съм и имал други очаквания ... Друго, което ми направи впечатление вчера, когато Слави завърши шоуто каза, че в предаването няма да видим травестити, педали и други такива (визираше Big Brother), т.е. направи поредното заяждане към Нова и Big Brother, преди това пък тон за същото даде Росен Петров ... еми да ме извинява Слави, ама Нова не съм ги чул да кажат нито един път нещо срещу него ... така определено се показва като губещ в цялата ситуация. Едва ли ще намерят предаване, което да засенчи Big Brother, щото българина си е сеираджия и е свикнал да гледа простотия, т.е. Big Brother ...А относно мадамата с големите цици ... Венета Райкова от Нова й направи тези цици ...

Коментар

wwweb написа:
          Вчера като го гледах ама въобще не ми беше интересно, но не съм и имал други очаквания ... Друго, което ми направи впечатление вчера, когато Слави завърши шоуто каза, че в предаването няма да видим травестити, педали и други такива (визираше Big Brother), т.е. направи поредното заяждане към Нова и Big Brother, преди това пък тон за същото даде Росен Петров ... еми да ме извинява Слави, ама Нова не съм ги чул да кажат нито един път нещо срещу него ... така определено се показва като губещ в цялата ситуация. Едва ли ще намерят предаване, което да засенчи Big Brother, щото българина си е сеираджия и е свикнал да гледа простотия, т.е. Big Brother ...А относно мадамата с големите цици ... Венета Райкова от Нова й направи тези цици ...
          Що шоуто на Слави, не е простотия :P Толкова просташки, вулгарен, циничен език и глупости не се леят никъде другаде по националния ефир. Да не говорим, че в Сървайвър една к*рва размяташе ц*ц*те, все едно е XXL. А за педерасти да не говорим. Не е добре точно той да го казва, дето водещия на шоуто му е отявлен педал. Определено е слабост не само изказването му, ами и цялото му поведение. Егати самовлюбилия се самозабравил се човек. Не напаразно Алеко Константинов е казал " Пази боже сляпо дфа прогледне"

Коментар

Първата серия не беше нищо особенно, даже малко скучновата си беше. Очаквам идните серии, където няма толкова опознаване на природата, да са по-забавни
            Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
            Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
            Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

wwweb написа:
              А относно мадамата с големите цици ... Венета Райкова от Нова й направи тези цици ...
              Да беше ги направила поне, ам то...По темата - някак си учасниците са ми с една идея по - симпатични от бб3, но скука... Сега очаквам и БГ версията на СТРАХ, за да знам, че няма хубава идея дет’ не сме прецакали :D

Коментар

icerain написа:
                Сега очаквам и БГ версията на СТРАХ, за да знам, че няма хубава идея дет’ не сме прецакали :D
                1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Ей днеска беше готино :P И все пак по-добрият отбор победи Днес в играта хората на 11 000км. от България показаха как трябва да се държим ние българите - заедно и единни. Видя се и как се държим всъщност като изгубим - почваме да се молим наляво и надясно за подкрепа Отбор Вокил са с много добър колектив(засега) и са все весели и усмихнати - така трябва да бъде навсякъде
                  Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                  Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                  Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Working...
                  X