Изглежда ще е интересно... Чух че нашите са направили някакъв рекорд на шоуто, но се пази в тайна.Едно нещо обаче ми направи впечатление - участничките явно са избирани според гръдна обиколка, всички са с "две гърди напред"... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сървайвър България
Collapse
X
-
wwweb
Вчера като го гледах ама въобще не ми беше интересно, но не съм и имал други очаквания ... Друго, което ми направи впечатление вчера, когато Слави завърши шоуто каза, че в предаването няма да видим травестити, педали и други такива (визираше Big Brother), т.е. направи поредното заяждане към Нова и Big Brother, преди това пък тон за същото даде Росен Петров ... еми да ме извинява Слави, ама Нова не съм ги чул да кажат нито един път нещо срещу него ... така определено се показва като губещ в цялата ситуация. Едва ли ще намерят предаване, което да засенчи Big Brother, щото българина си е сеираджия и е свикнал да гледа простотия, т.е. Big Brother ...А относно мадамата с големите цици ... Венета Райкова от Нова й направи тези цици ...
Коментар
-
wwweb написа:Вчера като го гледах ама въобще не ми беше интересно, но не съм и имал други очаквания ... Друго, което ми направи впечатление вчера, когато Слави завърши шоуто каза, че в предаването няма да видим травестити, педали и други такива (визираше Big Brother), т.е. направи поредното заяждане към Нова и Big Brother, преди това пък тон за същото даде Росен Петров ... еми да ме извинява Слави, ама Нова не съм ги чул да кажат нито един път нещо срещу него ... така определено се показва като губещ в цялата ситуация. Едва ли ще намерят предаване, което да засенчи Big Brother, щото българина си е сеираджия и е свикнал да гледа простотия, т.е. Big Brother ...А относно мадамата с големите цици ... Венета Райкова от Нова й направи тези цици ...
Коментар
-
icerain
wwweb написа:А относно мадамата с големите цици ... Венета Райкова от Нова й направи тези цици ...
Коментар
-
Ей днеска беше готино :P И все пак по-добрият отбор победи Днес в играта хората на 11 000км. от България показаха как трябва да се държим ние българите - заедно и единни. Видя се и как се държим всъщност като изгубим - почваме да се молим наляво и надясно за подкрепа Отбор Вокил са с много добър колектив(засега) и са все весели и усмихнати - така трябва да бъде навсякъдеTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар