nikolovvd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TCP/IP проблем - СПЕШНО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:nikolovvd написа:А какво те спря да не сложиш нова мрежова платка? Все пак тези 5 часа нямаше да са загубени.Влез в Setup-а на компютъра, забрани мрежовата карта на дъното и слагай отделна мрежова карта.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Да де, ако е мой компютър, ще го върна от бекъп или имидж. Аз никога не съм преинсталирал операционната система на мой компютър, личен или служебен. Който иска да вярва. Редовно правя имижи, а когато ми се стори, че не е както трябва, връщам от имидж. Но това чудо, което ме мъчи от вчера, е просто някакъв случаен компютър. Всъщност вече съм на финала. Пуснах му един освежителен Repair на Windows XP от инсталационния диск и като гледам, почти всичко е Ок. Благодаря на всички, които се опитаха да помогнат. Проблемът се оказа много костелив орех. Но след време пак ще се занимая с него. Направих си имидж на прецаканото състояние и когато имам повече време, ще му се пробвам пак.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:nikolovvd написа:А какво те спря да не сложиш нова мрежова платка? Все пак тези 5 часа нямаше да са загубени.Влез в Setup-а на компютъра, забрани мрежовата карта на дъното и слагай отделна мрежова карта.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:jenshen73 написа:nikolovvd написа:А какво те спря да не сложиш нова мрежова платка? Все пак тези 5 часа нямаше да са загубени.Влез в Setup-а на компютъра, забрани мрежовата карта на дъното и слагай отделна мрежова карта.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:...Е какво ти дреме в този случай за парите?Дори още по-добре за теб, защото ще висиш повече да им оправиш мизериите, демек ще има повече кеш...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:...Е какво ти дреме в този случай за парите?Дори още по-добре за теб, защото ще висиш повече да им оправиш мизериите, демек ще има повече кеш...A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Дадох пример. Беше заварено положение урочасано с вируса "Я виж каква снимка имам"Steliyan's Life!
Коментар
-
nikolovvd написа:Снощи ритах един компютър с подобен проблем. Явно SP2 не е достътъчен, но след SP3 и обновяванията на .NET Wramework тръгна. А и вируси имаше!Steliyan's Life!
Коментар
-
Не с протоколите, а с драйверите. Ati-то се сърдеше за .NET Wramework 2.0, нито една безжична карта не тръгна (нито на 54, нито на 150, нито на 300 Мbs) и т.н. Отделно вирусите си играеха на прескочи кобила! :DНякакъв гадняр направо затваряше ESET-а, като пускам сканиране на компютъра. Нахален вирус бе!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Що не вземете да се спрете с глупостите? На колкото теми в нета попаднах с този проблем, все същото: 1-2 полезни мнения и след това безполезен спам. Задачата явно няма решение. Ако имах излишни пари, бих дал 2 (два) лева на този, който ми демонстрира как успешно решава проблема без преинсталиране. Както казах, пазя имидж на прецаканото състояние.Ключ на темата, ако някой модератор чете.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар