Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"ЗА ПРИРОДАТА"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"ЗА ПРИРОДАТА"

Моля вижте този призив и ако сметнете за правилно го подкрепете
    Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
    Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
    Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Подкрепих! Лично аз много се изнервям като се разхождам из красивите ни планини и виждам масовата сеч, натоварените камиони с трупи и ужасно обезлесените ски-писти. Барем можеха да засаждат ниски храсти там, вместо да развиват някаква смотана мрежа и да хвърлят отгоре сгурия
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

:D Вътре съм!
      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Код:
        Благодарим ви за изпратения призив!
        1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

и аз съм вътре :D :D
          ПРОДАВАМ ФИАТ БРАВА НА ЧАСТИ!!!!! тел: 0878807692 по всяко време

Коментар

Ми, то това хубаво, но някои от исканията са направо абсурдни, да не говорим, че нямат никакво правно покритие. Май призива е да национализираме териториите наново. Как са забравили да добавят, че искат да се върнат ТКЗС-тата, не ми е ясно. Изобщо, всякакви призиви да се правят разни неща, независимо колко са добронамерени, със задна дата, е пълен абсурд. Съжалявам, съгласен съм с идеята, но не мога да подкрепя някаква очевидна глупост. Да не говорим колко въпроси възникват покрай една такава петиция. Най-простия е: Къде бяхте като се връщаха земите в т.нар. "реални граници". Сега е малко късно да се предлага да се вземат обратно върнатите гори, крайбрежни ивици и т.н., а за обявяването на някои сделки за нищожни, направо нямам думи. И то от 98 година насам - пълен абсурд.
            Shit happens, sometimes...
            Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
            Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Working...
            X