Подкрепих! Лично аз много се изнервям като се разхождам из красивите ни планини и виждам масовата сеч, натоварените камиони с трупи и ужасно обезлесените ски-писти. Барем можеха да засаждат ниски храсти там, вместо да развиват някаква смотана мрежа и да хвърлят отгоре сгурия
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Ми, то това хубаво, но някои от исканията са направо абсурдни, да не говорим, че нямат никакво правно покритие. Май призива е да национализираме териториите наново. Как са забравили да добавят, че искат да се върнат ТКЗС-тата, не ми е ясно. Изобщо, всякакви призиви да се правят разни неща, независимо колко са добронамерени, със задна дата, е пълен абсурд. Съжалявам, съгласен съм с идеята, но не мога да подкрепя някаква очевидна глупост. Да не говорим колко въпроси възникват покрай една такава петиция. Най-простия е: Къде бяхте като се връщаха земите в т.нар. "реални граници". Сега е малко късно да се предлага да се вземат обратно върнатите гори, крайбрежни ивици и т.н., а за обявяването на някои сделки за нищожни, направо нямам думи. И то от 98 година насам - пълен абсурд.
Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар