Интересно, и моето семейство се състои от триМА! Членът, обаче, е само един.Аз, слава Богу, взимам надбавки, щот’ и аз съм социално слаба. Имах такъв куриозен случай - отивам да подавам документи и ме питат: "Омъжена ли сте, а-у..."Викам - не, децата са припознати с декларация.Сочи ми с пръстче една графа и вика: "Ей тука на мястото на "съпруг", пишете имената на бащата" ...Питам я - по силата на кой закон ми е съпруг??? Баща на децата и съпруг ...май, май ...не е едно и също!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От колко члена е семейството ви?
Collapse
X
-
Трима сме.А детски надбавки получавахме само първата година, преди жена ми да се върне на работа.Последните 8 години сме твърде богати за дестки надбавки, безплатна занималня и още куп неща...Но не сме достатъчно бедни, за да не плащаме данъци, за съжаление...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: От колко члена е семейството ви?
Tornado написа:От колко члена е семейството ви?Ограничвам гласуването до 7 защото не вярвам да се стигне и до тази цифра.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
И ние сме 3-ма. И живот и здраве, да сме добре, не мисля че ще имам възможност и сили за второ, колкото и да ми се иска.........."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Tornado написа:Kuku написа:Двама.А защо питаш, Ники?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар