Здравейте приятели,Обръщам се към вас с малко не стандартен въпрос, но какво се казва "Много сме - Силни сме" и се надявам към препоръка и съвет.Та историята е следната, на сватба съм в събота, попитах младоженецът какво иска за подарък от мен, защото сме приятели от много време. И той ми каза че все не му остава време да си купи фонтанче за дома, от тези с водичката успокояващите. Сватбата е в събота, бихте ли ми казали от къде мога да намеря такова за стойност от около 120 - 150 лева. . Малко съм в неведение къде да намеря такова... някъде в някой Молл или магазин за сувенири... Помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко нестандартен въпрос за АвтоФорум - Фонтанчета за дома
Collapse
X
-
http://commercedepot.net/bg/%D0%9F%D...paging=1Тук има 2, предполагам, че са малки, а са и доста грозни според мен! Обикновенно ги има в цветарски магазини и от онези в драгалевци и симеоново който са градинарските магазини! И да не си го слага в стаята, че ще става да пикае през 5 мин! Като цяло за 150-200лв може доста по яки неща да им подариш! Екскурзия, ваучери за екстремно преживаване, спа уикенд, кошници за пикник също е доста яко! Ако имат градина - може да им подариш дръвче което да засадят, може някаква техника или сервизи за дома, но това е доста банално! Дай малко повече информация какво обичат и какви хора са и ще измислим нещо по яко, ако не си го решил този фонтан на 100%Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Подари им шоколадов фонтан, по-подходящ е за младоженци май. Пък де да знаеш, може и да върти и вода вместо шоколад. Нещо такова например.http://frucolad.com/category/59--.aspxМоже да го закараш в някой, хм, цветарски магазин да го подекорират или пък да си поиграеш сам.
Коментар
-
Големи фонтанчета, както и модели с каменна топка, която се върти от водата, има в мола на бул. Станболийски и мола до хотел Хемус. Продават ги на щандове за всякакви неща от камъни. В мола на Станболийски щандът е при ескалаторите на междинния етаж между Пикадили и партера. В мола на Хемус щандът е пред входа на супермаркета на най-долния етаж.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Пича на който съм на сватба има много пари... другите хора са го питали какво да му подарят за 3000, 5000, 10000 лв и т.н. И като бяхме с него, го попитах какво да му купя, и той ми каза че иска такова за апартамента си, знаейки какво мога да си позволя Ще потърся ще ида в градинские центрове за които ми казахте и ще мина и до Илиенци. Мерси пичове
--------------------
Коментар
-
Това не пречи да подариш нещо наистина хубаво, а тоя фонтан...лелееее :D Аз като нямам пари го удрям на емоции - Яко направен филм от снимки с яка музика за фон, което да пуснеш по време на сватбата + фонтана, някакво дърво което да засадят двамата също е доста яко според мен, имаше скокове с бунджи за 2ма или със самолет.....абе ти си знаеш - фонтаните разбра къде ги има.....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
В този ред и тон на мисли - подаръците за младоженци дали се облагат с плосък данък? Щот нали и те "печалба"?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар