Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

любовни писма - леко да не се подмокрите....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

любовни писма - леко да не се подмокрите....

http://www.exclusivemusic.net/f/inde...opic=941има препратка след първото писмо!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Eх и аз да си намеря една булка с цветен телевизор и аз ще се оженя за не нея

Коментар

Re: любовни писма - леко да не се подмокрите....

donnna написа:
      www.exclusivemusic.net/f/index.php?showtopic=941има препратка след първото писмо!
      Хахахахахахахахаха ... имал цветен телевизор пича с дистанционно ... и снимката му била цветна ... хахахахахаха

Коментар

Лелеле! Този изби рибата. Почнах да му броя грешките, стигнах до края на 1та страница и се отказах, че те толкова много! И с това "отговори"....... Колкото до придобивките и аз имам цветен телевизор с дистанционно, че даже и фотоапарат, който прави цветни снимки

Коментар

Мен ми мЕрише на проблеми с кораба майка А тая, Димитричка ли беше, май е фенка на гаврата Тва момче си плаче за лекар!Т + Д = ВЗИМАНЕ Тая дето го е взела за мезе е голяма гадина Ще да е брутално да се види и другата страна в това изкуство
          Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

НЕ не не тоя е номер едно просто"Искам да ме целуват жени с РУСКИ прически" "Любимото ми предаване е Къци Вапцаров""Искам да те смачкам на тесто за мекица" Тоя трябваше да влезе в Биг брадър, просто щеше да е цар

Коментар

Тоя трябваше да влезе в Биг брадър, просто щеше да е цар
              А, моля, моля, за Бай ни Брадър само лошия правопис и очевидната простотия не са достатъчни. За там трябва да е "супер" простак човека. Такъв, дето даже на състезание за простотия ше се класира втори, щото е толкоз прост, че никога не може да се класира първи в каквото и да било.
              Shit happens, sometimes...
              Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
              Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Uneek написа:
                "Искам да те смачкам на тесто за мекица"
                Хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха ... е нееее, тва не е истина просто ... хахахахахахахахахахаха, егати любовния израз хахахахахахахаха ...

Коментар

Това го четох днес до някъде. Този е от малкото мангали които могат що годе да пишат. Обаче много ми стана любопитно да го вида на снимка.Хора всякакви....

Коментар

Невиждам какво смешно намирате в това писмо тези които са го постнали те са за съжаление.Човека очевидно не е добре психически но въпреки всичко и той неиска да е самотен и си търси приятелка в живота. Няма ли право на това според вас?Айде сега да им се смеем и да им се подиграваме за това им състояние.Невиждате ли колко сила и желание за живот има в този човек.
                    HONDA I-VTEC

Коментар

Сто процента е от боята този езиковед
                      Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Аз пък не мисля че е мангал, по-скоро е психо болен... С това постоянно "Отговори" дето го повтаря, има "чип тунинг" човечеца в главата... Изглежда някой яко се е избъзикал с него, щото си е бая голяма тая кореспонденция.

Коментар

Човека си е съвсем нормален, просто по селата има доста ограничени хора (и едва ли е циганин, къде такава откровеност у циганин), аз съм се сблъсквал доста пъти с такива и определено нивото им е точно такова ...

Коментар

Айде, айде, баш си е с психични проблеми този момък.

Коментар

бай мангау...както се пееше
                              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
                              X