марин 72 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли ловджии във форума?
Collapse
X
-
chaveto написа:марин 72 написа:chaveto написа:Painfall написа:Humppa написа:Не мога да разбера какво харесвате в това ненужно изтребване на горските обитатели! Нито сте останали гладни, нито сте останали без (мъжки) забавления?!?
Коментар
-
TopnegoTo написа:Да се осъдят всички мотористи, каращи в гората, за стреса който причиняват на горките животни! Да не говорим, че с безразсъдното си каране има риск да блъснат някой невинен глиган, или не дай си Боже някой елен, или сърна!
Коментар
-
Чави, стига сте приказвали глупости. дупки и телове и мрежи са работа на бракониери, сеченето на дървета също .Лова не е само да пуцаш по животните и да се напиеш на тиферич. Ловните дружинки имат работа целогодишно и тя е свързана с опазването на дивеча. Дивеча се храни, прочистват се пътеките на животните, разорава се където е необходимо, правят се пойлки, прави се преброяване на дивеча, именно ловците дават статистика за състояниетона дивеча в България. Ловците подържат равновесието в гората, занеш ли ако не справи подборен лов какво ще стане реално, или ако не се прави лов на вреден дивеч? Ще се обърка цялата еко система и не говорим само за зайци глигани и сърни, а за всички животинки, вкючително порове, белки, катерици, таралежи змии и т.н. Най малкото хишниците ще почнат да настъпват към селата и да правят поразии, ако малките видове изчезнат доста от птиците също ще са застрашени. Сега относно мотористите в гората аз лично съм доста против да карат в гората, щото вие не стреляте ама газите и да ти кажа съм сигурен че доста животинки сте згазили, още толкова сигурно сте прогонили, и вероятността моторист да подпали гората е доста по голяма от това да го направи авджия. Най малкото една случайна искра може да подпали сухите листа. По точно съм против да карате през дърветата, има достатъчно добри черни пътища в горите за прекрасно еднуро, но понякога те не са ви достатъчно екстремн.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Твоята постъпка Чаве е все едно аз да съм си захранил някое място, да съм си пуснал въдиците и ти да минеш с лодка отгоре им.Нали се сещаш, какво е усещането..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
chaveto написа:Героизма е в това, че сме прецакали скапаните ловджии. Не ме кефи да избиват животните, да копаят дупки, да връзват телове и какви ли още не гадости.И това го правят ловджии не бракониери.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:chaveto написа:Героизма е в това, че сме прецакали скапаните ловджии. Не ме кефи да избиват животните, да копаят дупки, да връзват телове и какви ли още не гадости.И това го правят ловджии не бракониери.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
S_BANKOV написа:Чави, стига сте приказвали глупости. дупки и телове и мрежи са работа на бракониери, сеченето на дървета също .Лова не е само да пуцаш по животните и да се напиеш на тиферич. Ловните дружинки имат работа целогодишно и тя е свързана с опазването на дивеча. Дивеча се храни, прочистват се пътеките на животните, разорава се където е необходимо, правят се пойлки, прави се преброяване на дивеча, именно ловците дават статистика за състояниетона дивеча в България. Ловците подържат равновесието в гората, занеш ли ако не справи подборен лов какво ще стане реално, или ако не се прави лов на вреден дивеч? Ще се обърка цялата еко система и не говорим само за зайци глигани и сърни, а за всички животинки, вкючително порове, белки, катерици, таралежи змии и т.н. Най малкото хишниците ще почнат да настъпват към селата и да правят поразии, ако малките видове изчезнат доста от птиците също ще са застрашени. Сега относно мотористите в гората аз лично съм доста против да карат в гората, щото вие не стреляте ама газите и да ти кажа съм сигурен че доста животинки сте згазили, още толкова сигурно сте прогонили, и вероятността моторист да подпали гората е доста по голяма от това да го направи авджия. Най малкото една случайна искра може да подпали сухите листа. По точно съм против да карате през дърветата, има достатъчно добри черни пътища в горите за прекрасно еднуро, но понякога те не са ви достатъчно екстремн.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:chaveto написа:Героизма е в това, че сме прецакали скапаните ловджии. Не ме кефи да избиват животните, да копаят дупки, да връзват телове и какви ли още не гадости.И това го правят ловджии не бракониери.TopnegoTo написа:S_BANKOV написа:Чави, стига сте приказвали глупости. дупки и телове и мрежи са работа на бракониери, сеченето на дървета също .Лова не е само да пуцаш по животните и да се напиеш на тиферич. Ловните дружинки имат работа целогодишно и тя е свързана с опазването на дивеча. Дивеча се храни, прочистват се пътеките на животните, разорава се където е необходимо, правят се пойлки, прави се преброяване на дивеча, именно ловците дават статистика за състояниетона дивеча в България. Ловците подържат равновесието в гората, занеш ли ако не справи подборен лов какво ще стане реално, или ако не се прави лов на вреден дивеч? Ще се обърка цялата еко система и не говорим само за зайци глигани и сърни, а за всички животинки, вкючително порове, белки, катерици, таралежи змии и т.н. Най малкото хишниците ще почнат да настъпват към селата и да правят поразии, ако малките видове изчезнат доста от птиците също ще са застрашени. Сега относно мотористите в гората аз лично съм доста против да карат в гората, щото вие не стреляте ама газите и да ти кажа съм сигурен че доста животинки сте згазили, още толкова сигурно сте прогонили, и вероятността моторист да подпали гората е доста по голяма от това да го направи авджия. Най малкото една случайна искра може да подпали сухите листа. По точно съм против да карате през дърветата, има достатъчно добри черни пътища в горите за прекрасно еднуро, но понякога те не са ви достатъчно екстремн.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Чави, стига сте приказвали глупости. дупки и телове и мрежи са работа на бракониери, сеченето на дървета също .Лова не е само да пуцаш по животните и да се напиеш на тиферич. Ловните дружинки имат работа целогодишно и тя е свързана с опазването на дивеча. Дивеча се храни, прочистват се пътеките на животните, разорава се където е необходимо, правят се пойлки, прави се преброяване на дивеча, именно ловците дават статистика за състояниетона дивеча в България. Ловците подържат равновесието в гората, занеш ли ако не справи подборен лов какво ще стане реално, или ако не се прави лов на вреден дивеч? Ще се обърка цялата еко система и не говорим само за зайци глигани и сърни, а за всички животинки, вкючително порове, белки, катерици, таралежи змии и т.н. Най малкото хишниците ще почнат да настъпват към селата и да правят поразии, ако малките видове изчезнат доста от птиците също ще са застрашени. Сега относно мотористите в гората аз лично съм доста против да карат в гората, щото вие не стреляте ама газите и да ти кажа съм сигурен че доста животинки сте згазили, още толкова сигурно сте прогонили, и вероятността моторист да подпали гората е доста по голяма от това да го направи авджия. Най малкото една случайна искра може да подпали сухите листа. По точно съм против да карате през дърветата, има достатъчно добри черни пътища в горите за прекрасно еднуро, но понякога те не са ви достатъчно екстремн.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
chaveto написа:TopnegoTo написа:Да се осъдят всички мотористи, каращи в гората, за стреса който причиняват на горките животни! Да не говорим, че с безразсъдното си каране има риск да блъснат някой невинен глиган, или не дай си Боже някой елен, или сърна!
Коментар
-
марин 72 написа:chaveto написа:TopnegoTo написа:Да се осъдят всички мотористи, каращи в гората, за стреса който причиняват на горките животни! Да не говорим, че с безразсъдното си каране има риск да блъснат някой невинен глиган, или не дай си Боже някой елен, или сърна!
Коментар
-
Хайде да се отчетем и тази година.Слуката ме застигна преди Коледа. 140-150 кг. глиган /дясно на снимката/ с чудесен трофей от точно 22 см. - много красив и съразмерен.Тепърва ще го дам за оценка, но ще е поне бронзов медал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар