От 5-6 годишен ходя с баща ми на лов, който не е присъствал на подобен излет, той не знае какво е изпуснал. Последно ходихме миналата събота на пъдпъдък, за мен това си е най-готиния лов, а и после като ги метнеш на скарата... стават мозък. Иначе имаме и ние 1 Збрьовка 12-ка, Туловка 12-ка и 16-ка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли ловджии във форума?
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Чие убийство е "по-хуманно" - това с изстрел или това със задушаване в продължение на часове!?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:kiro_of_the_day написа:Чие убийство е "по-хуманно" - това с изстрел или това със задушаване в продължение на часове!?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Humppa написа:Не мога да разбера какво харесвате в това ненужно изтребване на горските обитатели! Нито сте останали гладни, нито сте останали без (мъжки) забавления?!?
Коментар
-
Painfall написа:Humppa написа:Не мога да разбера какво харесвате в това ненужно изтребване на горските обитатели! Нито сте останали гладни, нито сте останали без (мъжки) забавления?!?
Коментар
-
chaveto написа:Painfall написа:Humppa написа:Не мога да разбера какво харесвате в това ненужно изтребване на горските обитатели! Нито сте останали гладни, нито сте останали без (мъжки) забавления?!?
Коментар
-
При риболова може да пуснеш обратно рибката и като я уловиш не я убиваш освен ако не я закачиш за гръбнака или тумбака, но и тогава не е сигурно. А дивеча не може да го гръмнеш, да му промиеш раната и да хукне пак в гората. За мен лова е самоцелно избиване и на без това намалелия до критични граници дивеч. Разбирам те да умираш от глад че да ловуваш както е било преди хилядолетия. Но чакайте малко ако сте много гладни едва ли бихте дали последните си няколко хиляди лева за пушки и боеприпаси. Ако идеята не е месарска, колко от вас отказват месо като си го делят. Значи да предположим че не пиете ако сте шофьори което ме съмнява, отказвате месото, то тогава вие сте просто убиец. Има си по социални среди да се напиете от това да газите в калта, да трепете беззащитни животни с полуавтоматичните си пушки с оптика и лазер, докато някой елен ви гледа с големите си очи от 50 метра разстояние чакайли да минете границата му за разстояние, а вие да си мислете колко вкусен е еленския суджук.. И още нещо. Можеш да се напиеш с приятели на хижа и без да носите пушки.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Само не обръщайте темата на ЛОВ vs РИБОЛОВ.За всеки влак си има пътници - всеки си харесва хобито, намира начин да се разтовари.За мен е най-ценно времето рано сутрин, с кафето в лодката, с пуснати въдици, чакайки да удари, гледайки ДУНАВА. Преживяването на тези моменти ме кара отново и отново да паля лодката и да се качвам на острова, без значение, че предния/те пъти съм бил КАПО.Яденето и пиенето е ясно, има го и в двете хобита П.С. Не съм ловджия, а любител риболовец."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
марин 72 написа:chaveto написа:Painfall написа:Humppa написа:Не мога да разбера какво харесвате в това ненужно изтребване на горските обитатели! Нито сте останали гладни, нито сте останали без (мъжки) забавления?!?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:марин 72 написа:chaveto написа:Painfall написа:Humppa написа:Не мога да разбера какво харесвате в това ненужно изтребване на горските обитатели! Нито сте останали гладни, нито сте останали без (мъжки) забавления?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар