Няма смисъл да плащаш аз имам 7 акта и нищо, след 3 години изтечат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се плаща глоба от КАТ
Collapse
X
-
И друг път го бях писал това тук. Отивам да си плащам данъка на колата и онази там ми вика:Имаш акт от 2001, трябва да платиш 20лв. Не го платих щото и казах, че си нося точно само за данъка.Обаче ми е интересно - въпросния случай е че ми писаха фиш за 10лв., е как след 2-3 години стана 20лв. ?Някой ако е запознат да ми обясни, моля.п.с Тая година като си плащах данъка, никой не ме е притеснявал за тая глоба. Или я няма вече или не се плаща там.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Обаче ми е интересно - въпросния случай е че ми писаха фиш за 10лв., е как след 2-3 години стана 20лв. ?Някой ако е запознат да ми обясни, моля.
Коментар
-
Законите са направени достатъчно добре че дори и да се опитваш да ги спазваш да ги нарушаваш така че не виждам за какво се мъчиш.Забележи че трябва да минеш през 100 гишета докато си платиш глобата която ще е някъде около 3 пъти по-малко пари отколкото си загубил с висенето по опашките и т.н.Толкова като им трябват парите да дойдат и да кажат "добър ден, така и така...имате акт платете си го еди-къде си от еди колко си до еди колко си часът" и това е.Аз даже като попитах на гишето къде и как да си платя тази си се скара и ме изпъди...еми разбира се че няма да си го платя пък..а преди това исках да го платя........Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар