Точно. Със сигурност нещо не му е било изрядно за да избяга Може и да е бил пил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат ме удари и отказа да спре
Collapse
X
-
Не разбрах-счупил ли ти е огледалото?Мен два пъти са ме удряли така - един път с голф и едни път с Поло. Обаче моето огледало и двата пъти оцеля-само се изкълчи напред и после ди го върнах. С леки драскотини де.И да е от този форум-едва ли ще ти каже-"да аз бях".Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И мене ме удариха един път един с рено клио ама избяга не можах да го хвана, щото на огледалото му падна стъклото и слязох да си го взема.Удари ме както си бях спррял! Цял късмет е , че стъклото остана здраво, лепнах го с малко поксипол и сега маи стана по-здраво отпреди :DN.Y. State of Mind
Коментар
-
първоначално въобще не знаех в какво състояние е огледалото - виждах че е само изкривено (извито) напред. Не знаех дори дали нещо друго по колата ми има. Реално накрая се оказа че само огледалото е пострадало. Стъклото беше начупено както и част от корпуса. На другия ден си взех 1 ден отпуска, ходих до кат, дадоха протокол, казаха че ще го пипнат и ще му вземат книжката за около 6 месеца + 300 лв глоба. Дали ще го направят, вече за мене е без значение, аз направих всичко каквото зависеше от мене. После при застрахователите, след това си взех направо ново цяло огледало (пълен комплект) и пак ми остава някой лев (писаха че ще ми платят 113 лв, а аз го взех за 100). После заваля. Затова първо пътувах със счупеното. Там имаме гараж и вътре на спокойствие за 3 часа (от 20 до 23) разгоблих цялата врата и сега ми е екстра Даже новото стъкло на огледалото е синкаво и когато отзад ми блещат, то убива малко светлината. Сега чакам да ми праснат и дясното и него да сменям, зада са ми еднакви от двете страни :D (но е по-добре да не го правят де)Audi 1.8S златен талон
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар