Надявам се да не е някой от вас - РК 2913 АР, фиат уно. Само страничното огледало ми отнесе на светофара. Ченгетата казаха че ще го намерят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат ме удари и отказа да спре
Collapse
X
-
Re: фиат ме удари и отказа да спре
lllubo написа:Надявам се да не е някой от вас - РК 2913 АР, фиат уно. Само страничното огледало ми отнесе на светофара. Ченгетата казаха че ще го намерятPunto SX 1.1 55
-
lllubo написа:Надявам се да не е някой от вас - РК 2913 АР, фиат уно. Само страничното огледало ми отнесе на светофара. Ченгетата казаха че ще го намерят
Коментар
-
Beco написа:ти не знаеш ли да се пазиш от кола с регистрация перник.Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
fhh
Na6io написа:Толкова разправия за едно огледало нали имаш каско кво ти пука - "Избяга, не видях номера" и си готов.Създаваш си главоболия а и на човека с Уното.
Коментар
-
Na6io написа:Създаваш си главоболия а и на човека с Уното.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Все пак говорим за едно огледало,при това време и това движение за едно огледало аз лично не бих се впрегнал толкова,а това че е избягал наистина не е много готино.Но това за селяците е грубо наистина - ако наистина го направим така че ако не си трето поколение софянец на влизане в София да си плащаш знаеме колко хора няма да си платятStilo 1.9 JTD - 115 к.с.
Коментар
-
Na6io написа:Все пак говорим за едно огледало,при това време и това движение за едно огледало аз лично не бих се впрегнал толкова,а това че е избягал наистина не е много готино.Но това за селяците е грубо наистина - ако наистина го направим така че ако не си трето поколение софянец на влизане в София да си плащаш знаеме колко хора няма да си платятPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Че от КАТ нищо няма да му направят мога да ти гарантирам... трябва да има пострадали и смяна ламарина за да ти съдействат, иначе.... Сам се уверих в това! Поне му скъсай нервите...С тоя пернишки номер, ще го викнат поне 6/7 пъти в София да дава обяснения, което е в пъти повече нерви от твойте!
Коментар
-
не е това причината, той разбра че ме удари, даже неговото се згъна. После го настигнах и карах до него от дясната му страна и му виках да спре. Ако преди това не е видял какво е направил на мойта колата, тогава като бях до него със сигурност видя огледалото.Вече не ме грее какво ще става с него. Само се надявам ченгетата да си свършат работата. За мене е важно да си оправя колата и застрахователите да платят, а не да се циганятAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
Със сигурност не само ангелите небесни карат фиат Но сега сериозно по темата - щом не е спрял за такава дреболия, може пък да е крадена колата, или да няма гражданска отговорност, вероятно има нещо, заради което не желае да се среща с органите на КАТ.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар