Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добринище - мнение за хотели и условия за ски?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Re: Добринище - мнение за хотели и условия за ски?

    Yavor написа:
    Румен_Хинчев написа:
    Колега Янков , има едно чудно местенце в нашата Татковина , което се нарича хижа ,,Плевен’’.Вярно , че ще трябва да прехвърляш Балкана ( намира се под Априлци ) , но пък си заслужава според мен защото :- пази духът на хижарството ;- имаш качване на 500 м. денивелация , от което следва че не се качва сульо и пульо ;- има ски писти с всякаква трудност .Пожелавам ти приятно изкарване където и решиш да отидеш и благородно ти завиждам .
    Благодаря за предложението, но само произнасянето на думата ’Хижа’ е отказало по-добрата половинка от семейството ни на секундата... Готова е никъде да не отиде, ако е нещо като хижа, палатка, каравана или други такива Кво да направиш - жени!Проблема е и че думата ’механа’ й действа също доста зле, а аз съм голям неин любител... та се налага да прави компромиси, но неслучайно хотела, който съм избрал на Добринище не е с механа, а с ресторант.
    Апропо , хижа не е в класическият вид вече Повтарям пожеланият ! Направи и един шус вместо мен .
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

    Коментар


      #17
      Ако идвате може да ми пишеш да пием кафе в Добринище, на 30-40 минути ми е от Гоце Делчев.Сега говорих и с шофьорите във фирмата, всеки ден имаме камион през този маршрут. Пътя от Юндола към Разлог е оправен целият, единствено на мостовете не е било завършено, но казаха че са ги започнали да ги настилат и тях. Белово - Юндола си е било същото, но там няма много дупки - пътят обаче е по-тесен и усоен.
      Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
      Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

      Коментар

      Working...
      X