Решил съм тази година да осъществя дълго планираната ски ваканция от поне 4 дни, която трета година отлагам.Засега съм се спрял на Добринище - хем е на място, където не сме ходили, хем чета за добри условия за ски, както и за цени на лифта иоборудването на 1/3 от цените в големите курорти.Иначе хотелчетата изглеждат прилични, но само на снимка е трудно.Засега съм се спрял на хотел Валентино 2.Изглежда прилично, мненията в нета са добри, офертата за 4 дни е много добра. Само 10лв на вечер доплащам за студио, за да има къде да спи дребния.Засега има места.Тази седмица смятам да резервирам, да видим как ще са отпуските само.Търся мнение - за условията за ски, за хотелите, за кръчмите и т.н.Най добре от някой, който е ходил.А и как е зимно време отсечката Белово - Юндола - Якоруда.Чисти ли се редовно, как е пътя.Защото през София са 150км в повече...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добринище - мнение за хотели и условия за ски?
Collapse
X
-
Принципно пътят е по-добър през Пазарджик-Велинград-Якоруда. В момента пътя е в ремонт,но споменаха ,че ще го отворят скоро.През Белово-Юндола е доста тесен и усоен на места.Базата на Добринище е с години назад от тази в Банско и Боровец и Пампорово.Лифт,обработка на писта и тн. Имам доста познати които ходят да карат там именно заради по-ниските цени и далаверките с картите.ПП. Карта на самата писта и инфо за цените-ТУК
-
Такива пакети са ми излишни, имам предвид с карта за ски - само аз съм скиор. За жената требе и някво СПА да има малко, а дребния ще го вземам с мене да го уча да кара максимум по няколко часа сутрин или следобед. Така че пакет за спане и кльопане най ми отърва.Мнение искам - как е за ски?Ясно че нее като на Банско, ама тридневната карта е колкото еднодневна на Банско.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Колега нищо не ти пречи един ден да си посветиш за Банско. До начална станция имаш 10-15 минути с кола от Добринище. Иначе Добринище е добър избор точно за хората които прекарват времето си по пистите. Банско дава повече възможности за ядене, пиене и СПА. Добринище му трябва още няколко сезона да стане каквото трябва.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Re: Добринище - мнение за хотели и условия за ски?
Yavor написа:А и как е зимно време отсечката Белово - Юндола - Якоруда.Чисти ли се редовно, как е пътя.Защото през София са 150км в повече...
Коментар
-
Дидо, почнаха да му правят ремонт доколкото разбрах ама незнам до къде са стигнали. А колкото до карането на ски на Добринище: за лигавене става , но да се накараш- не. Ако искаше нещо по-евтино защо не погледнеш Чепеларе. Незнам тази година как са цените там за лифта.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:А колкото до карането на ски на Добринище: за лигавене става , но да се накараш- не. Ако искаше нещо по-евтино защо не погледнеш Чепеларе. Незнам тази година как са цените там за лифта.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:А я кажете за пътя Велинград - Якоруда?
Коментар
-
Добринище - мнение за хотели и условия за ски?
Колега Янков , има едно чудно местенце в нашата Татковина , което се нарича хижа ,,Плевен’’.Вярно , че ще трябва да прехвърляш Балкана ( намира се под Априлци ) , но пък си заслужава според мен защото :- пази духът на хижарството ;- имаш качване на 500 м. денивелация , от което следва че не се качва сульо и пульо ;- има ски писти с всякаква трудност .Пожелавам ти приятно изкарване където и решиш да отидеш и благородно ти завиждам .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Добринище - мнение за хотели и условия за ски?
Румен_Хинчев написа:Колега Янков , има едно чудно местенце в нашата Татковина , което се нарича хижа ,,Плевен’’.Вярно , че ще трябва да прехвърляш Балкана ( намира се под Априлци ) , но пък си заслужава според мен защото :- пази духът на хижарството ;- имаш качване на 500 м. денивелация , от което следва че не се качва сульо и пульо ;- има ски писти с всякаква трудност .Пожелавам ти приятно изкарване където и решиш да отидеш и благородно ти завиждам .Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар