Здравейте, колебая се между една от двете оферти. Какво бихте казали вие, как вървят парите за поддръжка, среден разход и т.н.Ето и колите:http://www.cars.bg/u870620http://www...агодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между бензинов и дизелов двигател на Fiat Stilo
Collapse
X
-
dikanio написа:Човекът от ФИАТ, който е решил, че Стило трябва да се предлага с 1.6 бензин, предполагам е уволнен вече.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
hood написа:dikanio написа:Човекът от ФИАТ, който е решил, че Стило трябва да се предлага с 1.6 бензин, предполагам е уволнен вече.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Е то не е като да няма 2.4 ... само че като знам 1.6 как гори не ми се мисли 2.4 че и автомат колко ще гори Иначе да кажем нещо по темата... Разхода не е малък но и много зависи от стила на каране... моето примерно с нормално каране съм го бутал и до 9/100 бензин... в момента ми харчи около 11,5 газ градско... но това е 80% в трафик. Иначе извънградско пада на около 7-7.5(газ).Като болежки преди 2004 почти задължително кантарчето на пасажерската седалка си е заминало... Иначе за кола на 10-ина години поддръжката не е кой знае колко скъпа (със сигурност е по евтина от колкото на някоя алфа) Иначе ако имаш финансовата възможност наистина търси нещо след 2004... най-добре след 2005 даже.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Много добър въпрос-коя от двете!Не се залъгвай,колега по новия внос-синята,тя е за 3800,но без рег.,без газ.у-ба и на всичкото отгоре е от северозападния авторегион.Бялата е твоята кола според мен.Въпреки всичко ти избираш,но гледай да е с 3 врати,тези с 5 са голям смях,а пък комбито е направо е гротеска,явно дизайнера на тази кола не е бил италиянец ами някой пиян US специалист, те обичат такива безформени творения.
Коментар
-
PACEFIL написа:Много добър въпрос-коя от двете!Не се залъгвай,колега по новия внос-синята,тя е за 3800,но без рег.,без газ.у-ба и на всичкото отгоре е от северозападния авторегион.Бялата е твоята кола според мен.Въпреки всичко ти избираш,но гледай да е с 3 врати,тези с 5 са голям смях,а пък комбито е направо е гротеска,явно дизайнера на тази кола не е бил италиянец ами някой пиян US специалист, те обичат такива безформени творения.
Коментар
-
Мисля, че човекът не се интересува от това, че смятате стило за грозна кола. А по темата: бялото ми прилича на пребоядисвано. Разбира се снимките може да лъжат, но такова е впечатлението ми. Обявата за синьото пък очевидно намирисва - не е написал километрите (като гледам протрития волан - 300000+), уж бензин, а после пише за дизел и дава разход на дизелов двигател. Не бих взел нито едно от двете. Ако все пак непременно искаш да купиш една от двете, аз бих те посъветвал да вземеш новия внос. Почти всички коли, които се продават, са боклук. По-добре нов внос и ти да си я направиш, отколкото кола, която е допълнително разбита от нашите пътища и от нашите майстори и части-менте.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
hood написа:Е то не е като да няма 2.4 ... само че като знам 1.6 как гори не ми се мисли 2.4 че и автомат колко ще гориThe Dualogic/Selespeed is a robotized manual gearbox with electronic clutch.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар