Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за хАвтомобили

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мнение за хАвтомобили

    Колеги, може ли да споделите малко по-експертно мнение конкретно по тези автомобили:1. http://www.cars.bg/u8865322. http://www.cars.bg/u860887 Тенкс!
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

    #2
    За първата само мога да ти кажа, че това Евро 3 не е вярно. Двигателят е Евро 2, а надписът Евро 3 или е грешка от незнание на продавача, или е нарочно въвеждане в заблуждение. Ако това има някакво значение за теб и не си наясно с JTD двигателите - имай го предвид.По снимките много малко може да се каже.

    Коментар


      #3
      Бих взел първата. По запазена изглежда, което говори за внимание от страна на собственика.

      Коментар


        #4
        И на мен първата ми изглежда по запазена, но втората е с годишна винетка, което според мен значи че е автомобил който се кара по-редовно, ама от снимките, човек все пак не може да добие точна представа.

        Коментар


          #5
          Силистренската определено изглежда по-добре.Тая софийската ми се струва супер изтормозена.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

          Коментар


            #6
            Re: Мнение за хАвтомобили

            M5kov написа:
            Колеги, може ли да споделите малко по-експертно мнение конкретно по тези автомобили:1. http://www.cars.bg/u8865322. http://www.cars.bg/u860887 Тенкс!
            тази софииската я знам един мой познат я кара ако не се бъркам де ако съм прав (ще пиша до ден два да кажа) е хубава човека си ходи само на работа с нея кара я вече 3-4 години ще питам и поразпитам за колата и ще пиша
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

            Коментар


              #7
              Силистренската може и да е без винетка, защото тук джамбазите продават регистрирани коли на румънците, които търсят предимно такива и ги карат с българските номера. Не твърдя, че е точно така, но... Другата вероятност, като гледам снимката, е да е от близкия квартал"Деленки", за който не се иска винетка, макар да е извън града, а колата е скоро регистрирана, съдейки по номера.

              Коментар


                #8
                Мнение за хАвтомобили

                Силистренската изглежда по-добре на интериор - но като се има предвид годината на производство - тези 123000 км се пълна измама. Колата е показана на малко снимки и на само в добрата й стевтлина.Софийската е в по-добро състояние според мен поради следните причини:1. На тези години е нормално една кола да има забележки по външния вид - човекът не ги и крие2. Има годишна винетка - значи се кара - а това значи, че се поддържа.3. Под капака колата не е мита - супер - ако има течове ще са видни, а вероятно и няма. Захабявенето е нормално, а замърсяването показва, че колата се кара и не я пръскат с парфюм. Карана кола на тези години без добра поддръжка не може да бъде надеждна. 4. Човекът я е обявил на 1800 - вероятно ще отстъпи от цената до 1500-1600. Снимките показват, че не е склонен да лъже и да крие, а иска да се договори и да я продаде нормално. Вероятността от скрити дефекти е по-малка според мен.

                Коментар


                  #9
                  Не се ли видят на място няма как да се прецени.Относно горните аргументи не съм много съгласен.1. Имам познати, а и аз съм такъв, с доста стари коли и си оправяме забележките по външния вид. Лятото дадох 200 лева да си боядисам тавана на Бравата, защото беше изгорял от слънцето. Боядисах и част от задната броня, че имаше олюпен лак. 2. Това, че има винетка как е гаранция, че се поддържа? Аз нямам годишна винетка и какво - не я поддържам ли? Ела да я чуеш как работи.3. Тук съм съгласен - по-добре е, че не е мита.4. Сигурно и другата подлежи на коментар. Тука няма как да се знае.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

                  Коментар

                  Working...
                  X