Видеокартата е вградена колега, ето и скрийншота които поиска : http://prikachi.com/images/433/5604433J.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към компютърните специалисти
Collapse
X
-
IvanIanushev написа:Видеокартата е вградена колега, ето и скрийншота които поиска : http://prikachi.com/images/433/5604433J.jpgSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ако може да ползвам темата...Имам проблем с Хром на Win7. При отваряне на нов таб, предишния блокира. Да речем, ако е youtube и отворя нов таб с какво и да е и след малко пак се върна на youtube, клипчето като звук продължава, но визуално ми показва, че е "замръзнало" на секундата, в която съм отворил новия таб, като не може да се натисне нищо по страницата, нито да се скролва. По съвет на колега от форума сканирах с microsoft essentials, rouge killer и malwarebytes. Не намира нищо.Няколко пъти преинсталирах Хрома, като изтрих предварително цялата история. Опитах със стара версия от замунда. Оправи се за няколко дни и отново се получи същото... Някакви идеи?Не ми препоръчавайте друг браузър, искам този.
Коментар
-
Ами смени си го. Искаш или не - хрома си е смотан. Ползвам го само когато ми трябва ЧИСТ без курабии браузър. Опитват се жужъл, но не успяват да го докарат на 100% съвместимост. В момента имат проблеми и с тубата. Опера, Хром, Сафари - са псевдо съвместими, че дори IE е в пъти по-безпроблемен сравнен с тия. Старата ти версия от Замунда се е обновила към последната - за това пак се е скапал. Съвет - докато си оправят тубата - свиквай с нещо по-свястно.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Пускай фирефокс и ако не ти е нужен флаш - не го инсталирай! Ама пишеш че гледаш от тубата.. кофти. Сложи си флаш 10 версия (11 е абсолютно лайно, да ма прощават скапаняците от адоб) върху последната версия на фирефокс и ще имаш горе-долу приличен браузер."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар