Поради големия интерес от страна на колегите пускам снимка на колата вече с алуминиевите джанти които вчера купих (бартеросах) с колегата Весо. Надявам се моите железни да са му харесали...Благодаря на колегата за коректността и затова че ме изчака а не ги продаде на някой от София, все пак ми трябваше време за реакция...На снимката колата е мръсна от вчерашното пътуване, не обръщайте внимание.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравата ми вече с джанти!
Collapse
X
-
Re: Бравата ми вече с джанти!
Yavor написа:Поради големия интерес от страна на колегите пускам снимка на колата вече с алуминиевите джанти които вчера купих (бартеросах) с колегата Весо. Надявам се моите железни да са му харесали...Благодаря на колегата за коректността и затова че ме изчака а не ги продаде на някой от София, все пак ми трябваше време за реакция...На снимката колата е мръсна от вчерашното пътуване, не обръщайте внимание.
Коментар
-
Re: Бравата ми вече с джанти!
Beco написа:Yavor написа:Поради големия интерес от страна на колегите пускам снимка на колата вече с алуминиевите джанти които вчера купих (бартеросах) с колегата Весо. Надявам се моите железни да са му харесали...Благодаря на колегата за коректността и затова че ме изчака а не ги продаде на някой от София, все пак ми трябваше време за реакция...На снимката колата е мръсна от вчерашното пътуване, не обръщайте внимание.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар