Откровено предаването им куцаше или по-точно воденето им куцаше, но не можем да очакваме още със старта да се доближат до нивото на топ гиър. Според мен за 1 сезон ще се ошлайфат и качеството ще се подобри. А относно мотоавангард, водещият като го видя само и ми идва да си изхвърля телевизора. Може ли да води толкова монотонно и без никакво чувство? Противен ми е и това си е. Надявам се шоуруум да качи левъл и най=накрая да си имаме бг авто предаване на ниво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SHOWROOМ - ново предаване за автомобили
Collapse
X
-
Тия са много зле, толкова нескопосано представиха Мерцедес C 220 CDI, че нямам думи. Колегите им от немските телевизии само, дето не разглобяват чар по чар колите, които представят, а нашите показаха колата два пъти на кръст колата отпред и отзад и това беше.И накрая ни пожелаха приятно изкарване в хубавото време. В София се съдра да вали, че дори и град, а те нашите... шегаджии
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:а някой знае ли вчера дали са давали Мотоавангард ,че по обичайното време имаше мач Сега остава някой да представи най-накрая новото Браво :D :D ,други бараки още с пускането им и вече по предаваниятаSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
coolboby написа:Все едно гледам някои пубер на моята възраст...все пак тва е Национална ТелевицияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар