Сега само някой да не каже, че слага и ванилия в ракията. Пил съм такъв бълвоч и за малко да се отвратя завинаги от любимото ми питие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за силна ракия.
Collapse
X
-
Huku написа:За моя вкус след като я пробвах.. си е екстра... страхотен вкус и мирис ( Все пак е от: Череши, Прскови, Ябълки, Сливи, Грозде, Круши и Кайсии) и както каза колегата, оставям я така... предполагам около 65 градуса... Пък на който му е силна... да яде повече салата и повече лед да слагаFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Въпрос за силна ракия.
коцев написа:По въпроса с ферментацията един набор от Троянския край където имат много ябълки есенно време смели ябълките и ги сложи в найлонови чували и завърже хубаво чувалите . Чак напролет през Април и Май месец ги вари и казва че няма проблем .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
stivst написа:Huku написа:За моя вкус след като я пробвах.. си е екстра... страхотен вкус и мирис ( Все пак е от: Череши, Праскови, Ябълки, Сливи, Грозде, Круши и Кайсии) и както каза колегата, оставям я така... предполагам около 65 градуса... Пък на който му е силна... да яде повече салата и повече лед да слага
--------------------
Коментар
-
Абе ако са съвсем загнили не бива.Иначе паднали, наранени. частично с петна - никакъв проблем - варил съм.Французите й викат на ябълковата ракия - Калвадос http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...D0%BA%D0%B0%29Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар