Иначе аз имам един Канон 20д, още един 300Д като резервно тяло, няколко светкавици Канон и 7 обектива Канон на стойност грубо около 15 000 лева и една сапунерка Канон Иксус 40. ...Pinko, ти си се ’канонизирал’ бе момче :Р :D (с Канон нито е започнала нито е свършила фотографията не се заяждам де) Иначе и аз като Пинко -залагам на Canon, Nikon, Pentax Olympus, Sony, Samsung разните Practika ,Benq-менк :D :D директно в recycle bin-a :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет от колега фотограф
Collapse
X
-
Иначе аз имам един Канон 20д, още един 300Д като резервно тяло, няколко светкавици Канон и 7 обектива Канон на стойност грубо около 15 000 лева и една сапунерка Канон Иксус 40. ...Pinko, ти си се ’канонизирал’ бе момче :Р :D (с Канон нито е започнала нито е свършила фотографията не се заяждам де) Иначе и аз като Пинко -залагам на Canon, Nikon, Pentax Olympus, Sony, Samsung разните Practika ,Benq-менк :D :D директно в recycle bin-a :DPunto 1.1 55S
-
Vladim написа:Бих сложил и Samsung-а в "recycle bin-a" Бих го заменил с Panasonic от серията с Laica обективи!Punto 1.1 55S
Коментар
-
До добавим още едно непрофесионално мнение. Има три същественни компонента, които са от значение за качеството на снимката: обектива,CCD матрицата и image процесора. CCD-матриците (подобно на LCD панелите) се произвеждат от 2-3 фирми, като най-големия доставчик е SONY. Така че разликата идва най-вече от обектива. Не е все едно дали камерата е с Leika обектив или с пластмасовите лещи на SAMSUNG (каквита са на повечето евтини апарати). Според мен ако няма да резпечатваш снимки по-големи от формат A4, 3.2 mpx са напълно достъчни.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
отклонявам се от темата но тази средната картинка на мацката е страхотна - аз им викам картинки щото за мен само лентовото си е снимка... но както и да е - изразявам възхищение за уловения момент и ъгъл - много е секси - и аз така ще снимам мойта женска някой ден като е по-топло ... ако до тогава не съм вече с друга ... но стига отклонения
Коментар
-
casaalmare написа:Имал съм на Самсунг - V4, а по-късно и V5 моделите... но ще покажа и снимки ако искашобаче си много добър вариант - в съотношение качество цена...факт е че трябват умения за боравене с повечето ’любителски’ апарати..те за това имат и толкова много настройки... които е необходимо да се използват попредназначение..ето няколко снимки от самсунга:Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
niko_ymn написа:отклоняма се от темата но тази средната картинка на мацката е страхотна - аз им викам картинки щото за мен само лентовото си е снимка... но както и да е - изразявам възхищение за уловения момент и ъгъл - много е секси - и аз така ще снимам мойта женска някой ден като е по-топло ... ако до тогава не съм вече с друга ... но стига отклоненияFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
bright написа:До добавим още едно непрофесионално мнение.... Така че разликата идва най-вече от обектива. Не е все едно дали камерата е с Leika обектив или с пластмасовите лещи на SAMSUNG (каквита са на повечето евтини апарати). Според мен ако няма да резпечатваш снимки по-големи от формат A4, 3.2 mpx са напълно достъчни.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Nikcho написа:Аз пък едно ще ви кажа: аккъвто и апарат да си вземете, най-важно е устройството зад него, демек фотографаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Nikcho написа:Аз пък едно ще ви кажа: аккъвто и апарат да си вземете, най-важно е устройството зад него, демек фотографаFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар