Пичове, скивате ли какво правят братята унгарци!?Смятате ли, че и ние сме способни на подобно нещо!? Те нашите политици всеки ден си ни лъжат право в очите - кога ще им избием зъбките...!? Само им се чудя, какво им беше виновна унгарската телевизия - да бяха поискали сметка на премиера си...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унгарските събития от вчера
Collapse
X
-
icerain
Ми според мен доказаха, че са в Европа - излязоха и заявиха недоволството си, от едно на пръв поглед дребно нещо, нещо заради което Ние ни бихме излезли по улиците ми се струва (някак си бихме казали - е очакваше се - и тези са като онези и т.н). Струва ми се, че именно така няма да ги правят на маймуни, а при нас (както се казваше в "Армагедон") случвало се е преди, ще се случи пак - въпроса е: "кога"...
Коментар
-
Re: Унгарските събития от вчера
kiro_of_the_day написа:Пичове, скивате ли какво правят братята унгарци!?Смятате ли, че и ние сме способни на подобно нещо!? Те нашите политици всеки ден си ни лъжат право в очите - кога ще им избием зъбките...!? Само им се чудя, какво им беше виновна унгарската телевизия - да бяха поискали сметка на премиера си...
Коментар
-
Re: Унгарските събития от вчера
Beco написа:kiro_of_the_day написа:Пичове, скивате ли какво правят братята унгарци!?Смятате ли, че и ние сме способни на подобно нещо!? Те нашите политици всеки ден си ни лъжат право в очите - кога ще им избием зъбките...!? Само им се чудя, какво им беше виновна унгарската телевизия - да бяха поискали сметка на премиера си..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар