Или аз нещо не се справям, или има проблем с картата, т.е. банката МИ трябва да да я разреши за ползване. При въвеждане на исканите данни (в червено) ми дава гнусното надписче в синьо... Иначе виртуалната карта е активна - вкарал съм няколко евро там и си ги виждам. Някой нещо или утре да се засилвам в банката?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с регистрация на вирт. карта в ПейПал.
Collapse
X
-
Re: Проблем с регистрация на вирт. карта в ПейПал.
sok1 написа:Или аз нещо не се справям, или има проблем с картата, т.е. банката МИ трябва да да я разреши за ползване. При въвеждане на исканите данни (в червено) ми дава гнусното надписче в синьо... Иначе виртуалната карта е активна - вкарал съм няколко евро там и си ги виждам. Някой нещо или утре да се засилвам в банката?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
sok1 написа:Или аз нещо не се справям, или има проблем с картата, т.е. банката МИ трябва да да я разреши за ползване. При въвеждане на исканите данни (в червено) ми дава гнусното надписче в синьо... Иначе виртуалната карта е активна - вкарал съм няколко евро там и си ги виждам. Някой нещо или утре да се засилвам в банката?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Най-добре кажи каква е картата. Ако имаш истинска дебитна с виртуална, номерата не са същите. Трябва да въведеш номера на виртуалната. Така се беше объркал един приятел с карта на ДСК, че там имат някакви такива дебитна с виртуална, чиито номер обаче е различен.Препоръчвам http://virtualcard.ccbank.bg/ ако държиш да е виртуална. Веднага се отразява всичко.Почнах обаче често да си поръчвам по-скъпи неща и таксата стана дебела, затова си направих Виза електрон, която става точно за пейпал.
Коментар
-
kiselo написа:sok1 написа:Или аз нещо не се справям, или има проблем с картата, т.е. банката МИ трябва да да я разреши за ползване. При въвеждане на исканите данни (в червено) ми дава гнусното надписче в синьо... Иначе виртуалната карта е активна - вкарал съм няколко евро там и си ги виждам. Някой нещо или утре да се засилвам в банката?
Коментар
-
lametobg написа:PayPal НЕ спират пари за регистрация, дори в началото ти дават някакви центове при проверката на акаунта.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
VIT написа:kiselo написа:sok1 написа:Или аз нещо не се справям, или има проблем с картата, т.е. банката МИ трябва да да я разреши за ползване. При въвеждане на исканите данни (в червено) ми дава гнусното надписче в синьо... Иначе виртуалната карта е активна - вкарал съм няколко евро там и си ги виждам. Някой нещо или утре да се засилвам в банката?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Картата е MasterCard Virtual от Пощенска банка. Имам си интернет банкиране там и си виждам всички сметки. Виждам и сметката на виртуалната карта. По този начин вкарах в нея 17 евро. Картата си има номер и CVC. Номерът пробвах да го вкарам така хххххххххххххххх и така хххх хххх хххх хххх, но безуспешно.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар