Нищо не се чува отвън.Ето какво прави вътрешното тяло:http://youtu.be/YJtRbCxdxmMАМа това мигане го няма описано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да разбира от битови климатици ?
Collapse
X
-
Пробва ли с рестарт. Изключване на щепсела, късо м/у двата му пина за 15-20сек, включваш в контакта, от дистанционното избираш 27-28 градуса в режим отопление и чакаш 15-20мин.Ако ти се налага да сваляш тела пътво трябва да "събереш" фреона във външното тяло. Като/ако стигнеш до сваляне на телата ще ти помогна с информация как става това.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Re: Някой да разбира от битови климатици ?
emzo написа:Имам една Осака CH-9-NS, не си знае годините ама работеше лятото идеално.Рекох одеве да го пусна - няма никой.Натискам аварийния бутон на вътрешното тяло - светват някои от светодиодите , мигат си бързо и след 4-5 мин спират - нито външното , нито вътрешното тяло тръгват.Обичам си работата.
Коментар
-
Re: Някой да разбира от битови климатици ?
Valentin_V написа:emzo написа:Имам една Осака CH-9-NS, не си знае годините ама работеше лятото идеално.Рекох одеве да го пусна - няма никой.Натискам аварийния бутон на вътрешното тяло - светват някои от светодиодите , мигат си бързо и след 4-5 мин спират - нито външното , нито вътрешното тяло тръгват.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Свалих модула: -------------Това трябва да е импулсното:На входа 220в, на изход предполагам 14-15в. Ама горе на тавана да меря .....----------------------------------------------------------Edit - 660в на входаи 6в. на изхода.И което е по-странно, ако обърна + и - ми показва 0в.Уреда е китайче, ама на кабелите директно си мери, както трябва.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Климатика работеше на 20гр, термометър в стаята показваше 18гр.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар