Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно таблет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от Китайските съм чел добри отзиви за AINOL,PIPO,ICOO,лично моя препоръка е да прочетеш мнения за тези марки които си си избрал има 1 форум там има доста полезна информация за доста модели таблети,а ако няма за твоя точно все ще ти кажат поне по характеристики кои е по добър.

Коментар

Да си призная не изчетах цялата тема...по това време съм нетърпелив и 10 страници са ми множко Имах Pipo S2 8" (http://www.pipo.com/product.php?id=94)за около 2-3 седмици и бях доста доволен за парите си. Около 180лв. дойде, не помня точно. Единсвения минус беше малко по слабия дисплей. на ярка слънчева светлиина трудно се четеше, но за ползване вкъщи е супер. Бързо работеше, без лагове или забиваници. И най-учудващото беше, че на батерия караше около 4-5 часа на ЮТуб.А китайците не се славят с най-добрите батерии. И като изработка беше ОК. така че подкрепям марки като Pipo Icoo i Inol.p.s.таблет дори да няма резет бутон ако му се задържи за 10 секунди копчета за пускане се гаси моментално. При някой резетва при други само гаси но върши работа ако забие играчката.
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ако се поръчва през тези сайтове по-скъпи неща тип таблет - 100-200$, не минава ли през митница?

Коментар

по принцип да,ама там всичко зависи от настроението на митничарите

Коментар

А ако не са в настроение някакъв % ли се плаща?

Коментар

по принцип те ти го изпращат като подарък или на стойност 50$,обаче ако митничарите се усъмнят и го отворят те преценяват на каква стойност е и се плаща Мито и ДДС а за най сигурно трябва да се разпечата платежното в Paypal и да им се представи ако стане някакъв проблем.Доста хора са си поръчвали от тези сайтове и са нямали проблеми с митница,директно са си го взимали от Пощенския клон.

Коментар

За мое голямо учудване таблетът който поръчах от banggood.com дойде от Германия. Демек влезнал е в ЕС там и тукашните митничари не са гогледали.Как са го направили китайците не знам!
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Да споделя пък ако някой може помогне ...Купихме на хлапето таблет на който му изгоря захр.адаптер още на 1-та седмица. ПОради мързел и липса на време така и не го занесох в сервиза да го оправят и го зареждаме с адаптера на телефона ми който обаче е 1А , а на таблета беше 2А. Проблема е че на по-сериозните игри , с включен адаптер батерията продължава да пада. Наскоро поръчах китайски адаптер който пише че е 2А. Положението е същото , като единствено , батерията пада по-бавно. Тъй като с оригиналния адаптер така и не сме пробвали по-сериозни игри се чудя дали проблема е китайското зарядно и трябва да поръчам нещо за което пише 4А или може би има някакво ограничение откъм батерията на таблета.
                  Brava 1.6 ELX

Коментар

Като гледам толкова таблетаджии има във форума някой занимавал ли се е да подкара външен DVB-T тунер. Доста се порових и четох но така и не успях. Таблета над който се опитвам да издевателствувам е AINOL NOVO 7 AURORA II. На таблети с други процесори виждам че става номера но на тоя така и не намерих писано дали е възможно вообще. Тъй че ако някой разбира да удари едно рамо да знам да ли да продължавам или да не се мъча повече. Ако има някой който да разбира от линукс мога да кача логовете от терминала за да ми разчете какво става. Дали бъркам някъде или има и несъвместимост с ядрата.
                    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Working...
                    X