Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно таблет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Valentin_V написа:
    Виж този ама не е с "прозорец" http://aukro.bg/tablet-9-7-1g-ddr3-a...930096510.html
    Ей, неграмотна работа ... iPad3 има "retina" дисплей с резолюция 2048 Х 1536 пиксела.
    За Windows става въпрос, че не е наличен.

Коментар

Коментара ми беше към "спеца" написал обявата. Като видя толкоз голяма глупост направо затварям Windows-а от Х-икса

Коментар

tomazo написа:
        препоръчайте един и на мен ,да му държи много батерията и задължително да има уиндос ,нямам ограничения в парите ама да не е повече от айпад :Dp.s. и кой е тоя дето го хвалите де ,надявам се ретрото от предната страница :D
        мисля че от тука може да си избереш каква марка искаш и вече да потърсиш в нета http://gelectronic.com/tag/%D1%82%D0...windows/ама цената е като на айпад даже и по висока иначе ето някои Китайски модели http://www.tinydeal.com/bben-97-ips-...c-p-75684.html / http://www.tinydeal.com/bben-97-wind...e-p-77331.html

Коментар

tomazo написа:
          препоръчайте един и на мен ,да му държи много батерията и задължително да има уиндос ,нямам ограничения в парите ама да не е повече от айпад :Dp.s. и кой е тоя дето го хвалите де ,надявам се ретрото от предната страница :D
          Продава се ACER W500 с 2GB RAM, 10", батерията е неизвестно колко държи в твоите ръце, цената е 550лв. Не сравнявай айпад и уиндоус таблет, че ще се опариш - скъпото при втория е уиндоуса , а при първия - логото...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            tomazo написа:
            Продава се ACER W500 с 2GB RAM, 10", батерията е неизвестно колко държи в твоите ръце, цената е 550лв. Не сравнявай айпад и уиндоус таблет, че ще се опариш - скъпото при втория е уиндоуса , а при първия - логото...
            А W510 да имаш?
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

jenshen73 написа:
              tomazo написа:
              демек това е втора употреба дето предлагаш или ... ? аз ейпълски телефон си имам тоя път знам какво търся :D и на мен ми препоръчаха аcer-ите
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Моля, не използвайте темата с търговска цел! За това изпозлвайте съответния раздел или ЛС.

Коментар

така аз се чудя дали да пусна нова тема с Китайски сайтове всеки да каже по нещо за сайта от които е пазарувал или направо тука да се коментира

Коментар

Някой има ли впечатления от Lenovo A2107? Зарибих се заради офертата http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/dev...novo-A2107Ще го ползвам само като четец на лекции, пдф учебници и т.н и разбира се да си чета форумите, сайтове. Камерата му е ужасна, ама никога не бих я ползвал.Заслужава ли си според вас?

Коментар

аз мисля че ще е добре,пък и цената му е добра моя китаец още се държи до сега не ми е създавал съществени проблеми,а това мисля че е много по добро от моя.Че даже има и за сим карата .

Коментар

Притесняваме само, че е слабичък процесора. Нямаше да е лошо да има и HDMI, ама като се замисля май няма да ми трябва. За тези пари има неизвестни за мен китайски, не че Леново не са китайци, но пък дръпнаха много според мен. Лаптопът ми е Леново и съм много доволен. А и нета е на много добра цена.Ще взема да отида да го пипна на живо.

Коментар

е слаб колко да е слаб и моя е толкова даже рамта ми е 512 , то зависи и за какво ще го ползваш моя го ползвам предимно за интернет и някои друг филм на игри не играя (е може би само 1 месец,ама то писва ) а най добре е на живо да го видиш,да го усетиш както се вика

Коментар

vital написа:
                            Някой има ли впечатления от Lenovo A2107? Зарибих се заради офертата http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/dev...novo-A2107Ще го ползвам само като четец на лекции, пдф учебници и т.н и разбира се да си чета форумите, сайтове. Камерата му е ужасна, ама никога не бих я ползвал.Заслужава ли си според вас?
                            От както се появиха имаме такъв. Хлапето е постоянно на него, аз по-рядко, жената и тя покрай хлапето. Хубавото е, че има 3G, има ресет бутон, батерията държи 8-9 часа постоянна работа. Метализиран корпус, качествено изпълнение, но много калпав дисплей от към градуси. Ако гониш цена-екстри, това е твоя таблет.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Евала шефе При първа възможност отивам да го гледам

Коментар

Някой поръчвал ли е скоро от някой от сайтовете, споменати по-напред в темата? Ако да - какво точно и ако може малко отзиви? Опитвам се да разбера главно каква е разликата между различните процесори, дали различни процесори с еднакви показатели се представят със значителна разлика един от друг. Всъщност търся таблет с екран около 10 инча, 16:9, 4-ядрен процесор, 2 ГБ памет и GPS, като GPS-а може и да го прежаля, не пътувам особено, а като пътувам - рядко ползвам GPS, а пък си имам и телефон, ако в крайна сметка ми потрябва нещо. Препоръка за нещо? Бях харесал един в Tinydeal - ТОЗИ, ама наскоро колегата infineon похвали фасттек и от там си харесах ТОЗИ.Разликата е основно в 3G-то на първия, но освен това е с по-слаб процесор и по-малко памет. Малко по-скъп е ТОЗИ, но е без GPS. За сметка на това - камерата му е с автофокус, 10-точков екран и блутуут (свръхполезната функция...).

Коментар

Working...
                                X