ми той сякаш е най изгоден като цена и има всичко като останалите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно таблет
Collapse
X
-
ogi28b написа:... онова ай-нещо.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
blagun написа:Колеги,помогнете да реша какво да купя:http://privileg.bg/bg/shop/details/1...eg-mid-97.htmlhttp://www.technopolis.bg/b2c/detail...TAB-A200-BLACKили на Илко предложениетоYavor написа:ogi28b написа:... онова ай-нещо.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
blagun написа:Колеги,помогнете да реша какво да купя:http://privileg.bg/bg/shop/details/1...eg-mid-97.htmlhttp://www.technopolis.bg/b2c/detail...TAB-A200-BLACKили на Илко предложението94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
Yavor написа:ogi28b написа:... онова ай-нещо.
Коментар
-
Аз си мислех, че не ми трябва таблет при наличие на лаптоп и смартфон. След като си поиграх с няколко различни, вече си мисля, че бих си взел нещо на оферта.Не знам защо чак толкова ги гледате батериите. Аз не мисля, че бих помъкнал нанякъде таблета, където да няма контакт или пък да имам чак толкова свободно време, че да не мръдна 2-3-4часа, какво остава 6-8 :DНа баща ми му подариха обаче айпад2 и се заех да му насвалям приложения. Съответно го разцъках и ми хареса и се оглеждам за 64гб двойка или тройка След това разни познати си навзеха разни евтини Привилег, Хуавей и т.н Това, което не ми харесва при тях е, че т.нар "изживяване" по ревютата, се разваля от мноооогото настройки, сменяване на незнам какви си дву/трибуквени съкращения, които не искам и да ги знам какви са А и непрекъсно се съобразяваш коя версия ти е Андроида, та чакаш да пуснат ъпдейт за точно твоето устройство... Това не ми харесва. Искам да ми доставя удоволствие веднага, а не да си губя време в ровене за ъпдейти, ромове и не знам си какво. Поради тази причина и не си взех отново Андроид смартфон, а Айфон. За момента не бих си взел и Андроид таблет просто защото не ми се занимава с гореспоменатите неща. Единствено бих разгледал първо Нексуса, защото предполагам, че споменатите от мен "проблеми" са в много по-малка степен.P.S Оги не всеки, който си купува ай-нещо е глупав :DИ не всеки е дал кой знае колко повече пари При определени условия излизат на съвсем леко по-високи цени от високия клас на корейците например Особено пък ако е на изплащане...Да не говорим, че огромния процент хора, които си купуват таблети(независимо марка и цена) не им трябват, а ги купуват точно защото са чули, че е готино. Не ги ли прави също толкова глупави като америкаците, които си купуват ай-неща :D
Коментар
-
много интересно как пък тъй китайците не са чували за ай-джаджите допреди 2 години, като същите се произвеждат там отпреди 10? за мен разликата, като цяло, е че разликата в цените отива в ай-джобс. на мен китаеца ми върши по-добра работа от ай-нещо си, за нещата, за които го ползвам - ютюб, GPS, книжки. ако бях дал 5 пъти повече пари навремето, колко от трите щях да ползвам?Ред. От андроид 2.3 също не се случвабраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
/ / Г?ВЌГ?ВҐ Г?В±Г?ВєГ?В¬ Г?ВЄГ?В Г?В§Г?В Г?В«, Г?В·Г?ВҐ Г?ВЄГ?В®Г?В©Г?ВІГ?В® Г?В±Г?ВЁ Г?ВЄГ?ВіГ?ВЇГ?ВіГ?ВўГ?В Г?В Г?В© Г?ВҐ Г?ВЈГ?В«Г?ВіГ?ВЇГ?В Г?Вў. Г?ВЌГ?В®Г?В°Г?В¬Г?В Г?В«Г?ВГ?В® Г?ВҐ Г?В¤Г?В Г?В±Г?ВҐ Г?ВГ?В Г?В«Г?В Г?ВЈГ?В Г?В¤Г?В Г?ВЁГ?В§Г?В·Г?В Г?ВЄГ?В Г?Вё Г?В¤Г?В Г?ВІГ?ВЁ Г?В¤Г?В®Г?В©Г?В¤Г?ВҐ Г?ВєГ?ВЇГ?В¤Г?ВҐГ?В©Г?ВІГ?В Г?В§Г?В Г?ВІГ?ВўГ?В®Г?ВҐГ?ВІГ?В® Г?ВіГ?В±Г?ВІГ?В°Г?В®Г?В©Г?В±Г?ВІГ?ВўГ?В®, Г?В±Г?В«Г?ВҐГ?В¤ Г?ВЄГ?В Г?ВІГ?В® Г?ВўГ?ВҐГ?В·Г?ВҐ Г?В¤Г?ВҐГ?В±Г?ВҐГ?ВІГ?ВЄГ?ВЁ Г?ВІГ?ВҐГ?В«Г?ВҐГ?ВґГ?В®Г?ВГ?ВЁ Г?ВЁ Г?В¬Г?В®Г?В¤Г?ВҐГ?В«Г?ВЁ Г?В±Г?В Г?В± Г?В Г?ВГ?В¤Г?В°Г?В®Г?ВЁГ?В¤. Г?в,¬Г?ВЄГ?В® Г?В±Г?ВҐ Г?ВЇГ?В°Г?В Г?ВўГ?ВҐГ?ВёГ?ВҐ Г?В Г?ВГ?В¤Г?В°Г?В®Г?ВЁГ?В¤ Г?В±Г?В Г?В¬Г?В® Г?В§Г?В Г?ВГ?ВҐГ?ВЄГ?В±Г?ВіГ?В±, Г?ВГ?ВїГ?В¬Г?В Г?ВёГ?ВҐ Г?В¤Г?В Г?В·Г?В Г?ВЄГ?В Г?Вё. Г?вEUR?Г?В Г?В¦Г?ВҐ Г?В±Г?ВҐГ?ВЈГ?В Г?ВІГ?ВЁ Г?В±Г?ВҐ Г?В±Г?ВІГ?В°Г?ВіГ?ВўГ?В , Г?В·Г?ВҐ Г?В·Г?В Г?ВЄГ?В Г?Вё, Г?В§Г?В Г?В№Г?В®Г?ВІГ?В® Г?ВГ?В Г?ВГ?ВїГ?ВЄГ?В®Г?В© Г?В¬Г?Ві Г?ВҐ Г?В¤Г?В®Г?ВёГ?В«Г?В®, Г?В Г?ВГ?В Г?В¤Г?В°Г?ВіГ?ВЈГ?ВЁ - Г?ВГ?ВҐ. Г?ВЌГ?В® Г?ВЄГ?В®Г?ВЈГ?В Г?ВІГ?В® Г?ВГ?ВЁГ?ВЄГ?В®Г?В© Г?ВГ?ВїГ?В¬Г?В Г?ВєГ?ВЇГ?В¤Г?ВҐГ?В©Г?ВІ - Г?ВГ?ВҐ Г?ВІГ?ВЁ Г?ВЇГ?В°Г?В Г?ВўГ?ВЁ Г?ВўГ?ВЇГ?ВҐГ?В·Г?В Г?ВІГ?В«Г?ВҐГ?ВГ?ВЁГ?ВҐ, Г?В·Г?ВҐ Г?В·Г?В Г?ВЄГ?В Г?Вё. Г?вEUR?Г?В®Г?В°Г?ВЁ Г?Вў Г?В¬Г?В®Г?В¬Г?ВҐГ?ВГ?ВІГ?В Г?В·Г?В Г?ВЄГ?В Г?Вё Г?В§Г?В iOS Г?В±Г?В«Г?ВҐГ?В¤Г?ВўГ?В Г?В№Г?В Г?ВўГ?ВҐГ?В°Г?В±Г?ВЁГ?Вї. Г?ВЏГ?В®Г?В·Г?ВІГ?ВЁ 100% Г?В®Г?ВІ Г?В®Г?ВЎГ?ВГ?В®Г?ВўГ?ВїГ?ВўГ?В Г?ВГ?ВҐГ?ВІГ?В® Г?ВГ?В Г?ВЇГ?В°Г?ВЁГ?В«Г?В®Г?В¦Г?ВҐГ?ВГ?ВЁГ?ВїГ?ВІГ?В Г?В§Г?В Г?В Г?ВГ?В¤Г?В°Г?В®Г?ВЁГ?В¤, Г?В Г?ВЁ Г?В±Г?В Г?В¬Г?ВЁГ?Вї Г?В Г?ВГ?В¤Г?В°Г?В®Г?ВЁГ?В¤ - Г?ВЁГ?В¤Г?ВўГ?В Г?ВІ Г?В Г?ВўГ?ВІГ?В®Г?В¬Г?В Г?ВІГ?ВЁГ?В·Г?ВГ?В®, Г?ВГ?ВҐ Г?В°Г?В®Г?ВўГ?ВЁГ?Вё Г?ВГ?ВЁГ?ВЄГ?ВєГ?В¤Г?ВҐ Г?ВЁ Г?В§Г?В Г?ВГ?ВЁГ?В№Г?В®.Г?вEUR¦Г?ВІГ?В® Г?ВГ?В Г?ВЇГ?В°Г?ВЁГ?В¬Г?ВҐГ?В° Г?В Г?В§ Г?В±Г?ВҐ Г?В°Г?В Г?В¤Г?ВўГ?В Г?В¬ Г?ВГ?В Г?ВГ?ВҐГ?В№Г?В Г?ВЄГ?В Г?ВІГ?В® Г?ВІГ?В Г?ВЇГ?ВҐГ?ВІ Г?В± Г?ВўГ?В°Г?ВҐГ?В¬Г?ВҐГ?ВІГ?В® - Г?ВГ?ВҐГ?В№Г?В®, Г?ВЄГ?В®Г?ВҐГ?ВІГ?В® Г?ВЇГ?В®Г?ВІГ?В°Г?ВҐГ?ВЎГ?ВЁГ?ВІГ?ВҐГ?В«Г?ВЁГ?ВІГ? ВҐ Г?ВГ?В HTC Г?ВЁГ?В¬Г?В Г?ВІ Г?В®Г?ВІ Г?ВЈГ?В®Г?В¤Г?ВЁГ?ВГ?ВЁ. Г?ВЌГ?ВїГ?ВЄГ?В®Г?В© Г?В± Г?В Г?В©Г?ВґГ?В®Г?В Г?ВҐГ?В¤Г?ВЁГ?В Г?В¤Г?ВҐГ?В Г?В¬Г?В®Г?В¦Г?ВҐ Г?ВЎГ?ВЁ Г?В№Г?ВҐ Г?В±Г?ВҐ Г?В°Г?В Г?В¤Г?ВўГ?В , Г?В·Г?ВҐ Г?ВГ?ВїГ?ВЄГ?В®Г?В© Г?В¬Г?Ві Г?ВҐ Г?ВЇГ?В°Г?В Г?ВІГ?ВЁГ?В« Г?ВГ?ВҐГ?В№Г?В® Г?ВЇГ?В® Г?ВЎГ?В«Г?ВіГ?ВІГ?ВіГ?ВіГ?ВІ, Г?ВЁГ?В«Г?ВЁ Г?В·Г?ВҐ Г?ВГ?В Г?В©-Г?ВЇГ?В®Г?В±Г?В«Г?ВҐ Г?ВЁГ?В¬Г?В Г?ВЈГ?ВГ?ВҐГ?В§Г?В¤Г?В® Г?В§Г?В Г?ВЄГ?В Г?В°Г?ВІГ?В Г?ВЇГ?В Г?В¬Г?ВҐГ?ВІ. Г?ВЃГ?ВЁГ?В«Г?В® Г?ВІГ?В® Г?ВЁ Г?В Г?В©-Г?ВЄГ?В Г?В°Г?ВІГ?В , Г?В Г?ВГ?ВҐ Г?В¬Г?В Г?В±Г?В®Г?ВўГ?ВЁГ?ВІГ?ВҐ SD. Г?в,¬ Г?ВІГ?ВҐ - Г?ВЎГ?ВіГ?ВІГ?В Г?ВІ Г?ВІГ?ВЁ Г?ВҐГ?В¤Г?ВЁГ?В Г?В·Г?ВЁГ?ВЇ, Г?ВЄГ?В®Г?В©Г?ВІГ?В® Г?ВЇГ?В®Г?ВҐГ?В¬Г?В 64 Г?ВўГ?В¬Г?ВҐГ?В±Г?ВІГ?В® 32 Г?ВЈГ?ВЁГ?ВЈГ?В Г?ВЎГ?В Г?В©Г?ВІГ?В Г?ВЇГ?В Г?В¬Г?ВҐГ?ВІ Г?ВЁ Г?В§Г?В Г?ВІГ?В®Г?ВўГ?В Г?ВЁГ?В±Г?ВЄГ?В Г?ВІ 300 Г?В«Г?ВҐГ?ВўГ?В Г?В®Г?ВІГ?ВЈГ?В®Г?В°Г?ВҐ Г?Вў Г?В¶Г?ВҐГ?ВГ?В Г?ВІГ?В Г?ВГ?В Г?В Г?В©Г?ВІГ?ВҐГ?В«Г?ВҐГ?ВґГ?В®Г?ВГ?ВЁГ?ВІГ?ВҐ. Г?в,¬ Г?ВЎГ?В«Г?ВіГ?ВІГ?ВіГ?ВіГ?ВІ Г?ВЇГ?В°Г?В®Г?ВІГ?В®Г?ВЄГ?В®Г?В«Г?ВЁГ?ВІГ?ВҐ Г?В¤Г?В®Г?ВЄГ?В Г?ВІГ?В® Г?ВЈГ?ВЁ Г?ВўГ?ВГ?ВҐГ?В¤Г?В°Г?ВїГ?ВІ, Г?ВГ?В Г?В©-Г?ВўГ?ВҐГ?В°Г?В®Г?ВїГ?ВІГ?ВГ?В® Г?ВўГ?ВҐГ?В·Г?ВҐ Г?ВГ?ВїГ?В¬Г?В Г?В¤Г?В Г?В±Г?ВҐ Г?ВЁГ?В§Г?ВЇГ?В®Г?В«Г?В§Г?ВўГ?В Г?ВЎГ?В«Г?ВіГ?ВІГ?ВіГ?ВіГ?ВІ Г?ВГ?ВЁГ?ВЄГ?ВєГ?В¤Г?ВҐ. Г?Е’Г?В Г?В«Г?ВЄГ?В® Г?В±Г?ВҐ Г?В®Г?ВІГ?ВЇГ?В«Г?ВҐГ?В±Г?ВГ?В Г?ВµГ?В¬Г?ВҐ Г?В®Г?ВІ Г?ВІГ?ВҐГ?В¬Г?В Г?ВІГ?В , Г?В±Г?ВєГ?В¦Г?В Г?В«Г?ВїГ?ВўГ?В Г?В¬ Г?В§Г?В Г?ВЄГ?В®Г?ВҐГ?ВІГ?В®. Г?вEUR~Г?ВЇГ?ВЁГ?В°Г?В Г?В¬.
Коментар
-
Е те тука си требе превод вече, Оги...Иначе по повод ай-нещата и кой за какво го ползва - навсякъде има ламери, юзъри, супер юзъри, хакери, програмисти и т.н.Това което ме дразни в противинците на ай-рабтите е че не оценят това че тези ай-неща утъпкаха пътя за новото и го дадоха на хората. Хейтърството е доста разпространено срещу ай- нещата. Според мен е защото просто имат (или имаха) недостижими черти. А за ай-москвича - Оги - ще ползвам него ако струва 20% по скъпо, върши 10% повече работа и едновременно с това като го погледна - ме радва. Т.е. - красив е. Също като колата ми - можех за по малко пари, да си взема същата година, в същото състояние, със същия мотор. Ама хората са казали - като те тегли сърцето на някъде, избор нямаш. П.С. Женшене, благодаря за поправката, имах предвид резистивни. И знам че ти си си играл и си се освободил, ама твоето малко е като на автомайстора дето си кара старата жигула, щото му е писнало от инджекциони и турбодизели. Викат му професионално изкривяване.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Относно горния ми пост: Пуснал съм десетки, може би стотици постове от телефона си. Произвел е такива йероглифи не повече от три пъти, като предишните пъти се е случвало с браузъра Делфин с кодировка за кирилица, а този пост съм го пуснал от стоковия на Андроид 4.1.2, като преди това съм пуснал още не знам колко поста пак от него. Вчера, оня ден, все от телефона пиша. По някаква причина като не е читав интернета - се получава така. Това мога да кажа. Миро, ей сега ще пипна кодировката на стоковия, но щом някои постове може да ги пусне нормално - значи може всички. А и Делфинът си беше с кодировка каквато трябва, но пак правеше така. В горния си пост бях писал готини неща, ама като го пуснах - видях какво показва. Веднага избрах "Редактирай" и отдолу добавих следното:Ред.: Това с айтелефон нямаше да се случи никога. Този текст със сигурност се виждаше на телефона ми нормално, за сметка на целия останал пост, но ето сега като влизам - виждам, че пак не е наред. Извинявам се на всички! :S
Коментар
-
сега според мен Аифон-а си е Аифон както Мерцедес си е Мерцедес ама и всичко зависи от нуждите на човека и от финансите лично моя го ползвам за интернет и филми имам и една игра NFS нищо друго качено и си работи идеалноиначе имам познат които си взе Iphone 4S за 1000+лв не знам дали го ползва 3-4 месеца и маи го разкара и си е с блякберито в смисъл както казвате тука в БГ много хора си купуват тези неща щото е гъзария а се оказва че не им вършат работа,а и до колкото знам в ЕУ маи не могат да се ползват всички функции на телефона
Коментар
-
В тоя форум едва ли има човек имал си вземане даване с продукти на Епъл повече от мен.... Така и не харесах нито телефоните им нито таблетите им. Чуствам че те са направени за да те ограничават - това не може, онова не може ... за да се ползва пълноценно според мен трябва да се кракне веднага след покупката. И после почват мъките след всеки ъпдейт. Може би за средноинтелигентен американец е супер но не и за мен Виж лаптопите им са съвсем друго нещо. Ще стане почти година откакто не ползвам iBook и ми липсва - ще се купува нов наскоро За жалост след Джобс фирмата определено залязва ...И понеже става дума за таблети пазя си в къщи напълно работоспособен първият таблет произведен някога (Щом е първият е ясно че е на Епъл )Казва се Нютон. Предполагам че вече има висока колекционерска стойност тъй като едва ли в БГ има друг подобен.
Коментар
-
По-скоро ограничава прости потребители да си прецакат удоволствието с непроверен софтуер, което аз лично оценявам положително.Изобщо според мен Apple прави устройства за прости потребители без претенции за "разбирачи" на компютри, софтуери и т.нЗатова и според мен повечето "разбирачи"(в положителния смисъл) ползват Андроид, защото обичат да си ръчкат и променят не знам си какво... :D Аз например не искам да се занимавам с такива неща и затова избрах Аpple, повечето хора около мен също са го избрали поради тази причина. Разбира се има и "фьешъни", ама не са само с Apple, а дори повечето са с Андроид и се налага да им показвам как да си сменят тапета, кво остава да ползват приложения, различни от фейсбук :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар