Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно таблет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ее ама не е , пак и маи няма да го руутвам че няма да ми признаят гаранцията ако стане нещо

Коментар

benzol написа:
      ее ама не е , пак и маи няма да го руутвам че няма да ми признаят гаранцията ако стане нещо
      Ти каква точно гаранция очакваш за тая тачка? Нали се сещаш, че от МЕТРО стоките са по ЗЗД, а не по ЗЗП?
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

тия реклами някаква благинка на андроид 4 ли са?
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

тия реклами са досадни а като се руутне каква точно полза има от това,като изключим махането на рекламиимам приложение "Имейл" как да си настроя ABV.BG за него?пиша потребителско име и парола и давам напред после ми излиза :какъв профил е това POP3IMAPExchange кое трябва да избера , за да я настроя?

Коментар

POP3, трябва да е описано на сайта на абв, какви са настройките.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
              POP3, трябва да е описано на сайта на абв, какви са настройките.
              ами пробвам на POP3 ама после ми изписва грешно потребителско име или парола

Коментар

изпиши цялото потребителско име - включително @abv.bg.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                  изпиши цялото потребителско име - включително @abv.bg.
                  да пиша го ама пак не иска има някакъв потребителско име:........@abv.bgпарола: .........POP3 сървър: pop3.abv.bgПорт:110Вид защита:нямаизтриване на имейл от сървъра : никогатова има въведено като на мястото на точките са име и парола

Коментар

според мен трябва да е POP3 сървърop3.abv.bg а не с @. може да има и някаква друга хитрост при настройките, която да е описана в упътването на сайта им.пробвай и без @abv.bg да изпишеш потребителското име.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                      според мен трябва да е POP3 сървърop3.abv.bg а не с @. може да има и някаква друга хитрост при настройките, която да е описана в упътването на сайта им.пробвай и без @abv.bg да изпишеш потребителското име.
                      да де не е с @ а с . пробвах само потребителско име ама пак не става пак пише грешно потребителско име или паролаПС:Успях :D по този начинКАКВИ СА НАСТРОЙКИТЕ ЗА ВАШИТЕ POP3 И SMTP СЪРВЪРИ?За използване на услугата използвайте следните сървъри:Incoming Server (Входящ сървър POP3): pop3.abv.bg - port: 995 TLS/SSLOutgoing Server (Изходящ сървър SMTP): smtp.abv.bg - port: 465 TLS/SSLИ двата сървъра се нуждаят от отделно въвеждане на потребителското име в пълен формат от типа address@abv.bg и парола.само не знам дали мога да добавя повече от 1 Имейл

Коментар

Можеш да добавиш Н на брой мейли, но ... като почне да ти кука през 3 секунди, ако са ти "натоварени", като моите и ще се изнервиш.
                        Steliyan's Life!

Коментар

А как става това с добавянето

Коментар

benzol написа:
                            А как става това с добавянето
                            По същия начин като първия, разбира се.
                            Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                              benzol написа:
                              Ти каква точно гаранция очакваш за тая тачка? Нали се сещаш, че от МЕТРО стоките са по ЗЗД, а не по ЗЗП?
                              Не е точно така, гаранцията в случая не е от метро, ами от фирмата която внася въпросните таблети, а те са доста разбрани! Но по-добре да не го руутва!
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

ей тва много ми харесва: http://www.pandawill.com/freelander-...68652.htmlне виждам дали има OTG хост, но ако си нямах таблет, сигурно щях да си го взема!
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X