ее ама не е , пак и маи няма да го руутвам че няма да ми признаят гаранцията ако стане нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно таблет
Collapse
X
-
benzol написа:ее ама не е , пак и маи няма да го руутвам че няма да ми признаят гаранцията ако стане нещоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
тия реклами са досадни а като се руутне каква точно полза има от това,като изключим махането на рекламиимам приложение "Имейл" как да си настроя ABV.BG за него?пиша потребителско име и парола и давам напред после ми излиза :какъв профил е това POP3IMAPExchange кое трябва да избера , за да я настроя?
Коментар
-
slonikon написа:изпиши цялото потребителско име - включително @abv.bg.
Коментар
-
slonikon написа:според мен трябва да е POP3 сървърop3.abv.bg а не с @. може да има и някаква друга хитрост при настройките, която да е описана в упътването на сайта им.пробвай и без @abv.bg да изпишеш потребителското име.
Коментар
-
Можеш да добавиш Н на брой мейли, но ... като почне да ти кука през 3 секунди, ако са ти "натоварени", като моите и ще се изнервиш.Steliyan's Life!
Коментар
-
benzol написа:А как става това с добавянетоSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:benzol написа:ее ама не е , пак и маи няма да го руутвам че няма да ми признаят гаранцията ако стане нещоPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ей тва много ми харесва: http://www.pandawill.com/freelander-...68652.htmlне виждам дали има OTG хост, но ако си нямах таблет, сигурно щях да си го взема!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар