Колеги предлагат ми едно Фиат Стило 2002 година двуврато за 2300 лева с 1.6 мотор, обаче много малко ми се виждат парите Колата е на сестра ми на шефката и и заминава за чужбина, обаче въпреки това ми се струва нещо гнило Колата е с чисто нов воден радиатор и вече и със зимни гуми, колата се намира във София, ако някой колега иска може да кача снимки да я погледне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите със Стило-та
Collapse
X
-
emzo написа:Модела като модел е проблемен, но има лек за всичко. Абе ще имаш няколко месеца занимавкаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Ако си решил да си взимаш немеца, то тогава дай координати тук за Стилото.Със сигурност някой колега ще го вземе. За тези пари си е подарък П.П. Аз даже не бих се и замислил дали да го взема на твое място== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Не мога да давам никакви координати, защото не я продавам АЗ колата и даже не знам дали е обявена някъде за продан... сестра ми ми звъни и ми праща някакви снимки по скайпа и ми казва 2500 обаче ще я даде и за 2300 Това беше цялата работа... И какво му е проблемното на този мотор 1.6 ?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
emzo написа:Явка, май си препил, ти ? Бензин ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Valiosport написа:Не мога да давам никакви координати, защото не я продавам АЗ колата и даже не знам дали е обявена някъде за продан... сестра ми ми звъни и ми праща някакви снимки по скайпа и ми казва 2500 обаче ще я даде и за 2300 Това беше цялата работа... И какво му е проблемното на този мотор 1.6 ?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Valiosport написа:Не мога да давам никакви координати, защото не я продавам АЗ колата и даже не знам дали е обявена някъде за продан... сестра ми ми звъни и ми праща някакви снимки по скайпа и ми казва 2500 обаче ще я даде и за 2300 Това беше цялата работа... И какво му е проблемното на този мотор 1.6 ?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар