Здравейте,Преди има няма 1.5 години наравих банята, като за подовите сифони се използваха "оригиналните", които бяха сложени от строителите.Самите капаци на сифоните бяха много грозни и решихме да ги заменим и да сложим квадратни капаци за сифони най-отгоре.Но по време на правене на банята се изгубиха едни пластмасови конусни неща, които влизат във водния стълб в сифона, за да пазят от миризмите, дефакто самия сифон.Та сега си имам една долна част от сифона и една горна решетка. Както се сещате няма функция "сифон" и се разнасят миризмите свободно.Та въпроса ми е какво да правя като решение, преди крайното решение, да къртя банята и да сменям сифоните?Аз се сещам за едно нещо - да сменя горния квадратен капак с такъв с клик-клак система. Нещо от този род:http://www.xn----dtbhmbbibergb6cya4a...B0Другия вариант ми е някой да ми изработи къстъм капак, който да има върху самия него една тръба, която да влиза надолу до водния затвор. Но се чудя кой би могъл да изработи нещо по чертежи, като да изглежда добре - демек да е полирано и добре изглеждащо. Може да не е полирано (огледално) а нещо мат. Но да не си личат драскотини от следи на обработка и т.н.Та ако някой може да даде някоя друга хубава идея бих бил доволен.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капак за подов сифон с клик-клак система...
Collapse
X
-
Отиваш в магазин за ВиК и си купуваш сифон като твоя, вземаш му пластмасовата част и я слагаш на твоя!В зависимост от това колко скъп сифон си сложил предния път, сега пак толкова (или повече) ще се охарчиш.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
А на мен това ми е болна тема.... Нова кооперация на 2г. и вони през лятото като за последно. Уж имам такъв капак на самите канали и пак мирише мамка му. Зимата е ОК, обаче лятото Вече незнам какво да правя"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:А на мен това ми е болна тема.... Нова кооперация на 2г. и вони през лятото като за последно. Уж имам такъв капак на самите канали и пак мирише мамка му. Зимата е ОК, обаче лятото Вече незнам какво да правяEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Yavor написа:Отиваш в магазин за ВиК и си купуваш сифон като твоя, вземаш му пластмасовата част и я слагаш на твоя!В зависимост от това колко скъп сифон си сложил предния път, сега пак толкова (или повече) ще се охарчиш.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Yavor написа:Отиваш в магазин за ВиК и си купуваш сифон като твоя, вземаш му пластмасовата част и я слагаш на твоя!В зависимост от това колко скъп сифон си сложил предния път, сега пак толкова (или повече) ще се охарчиш.Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
tyson написа:А на мен това ми е болна тема.... Нова кооперация на 2г. и вони през лятото като за последно. Уж имам такъв капак на самите канали и пак мирише мамка му. Зимата е ОК, обаче лятото Вече незнам какво да правяMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
сифон
Не знам какви са тия 125 лв има много хубави български сифони хромирани- месингови на добри цени http://www.destgroup-bg.com/products/category/34/сами си хвърляте пари те на вятъра В къщи сме с поне 5 и никъде не мирише или да сме имали проблем Нещо май не е направено първоначално както трябва инсалацията.
Коментар
-
Това е сифона: http://hlrus.com/catalog/detail.php?...ON=584Това е целия сифон със всичко в него, дай на съставни части... ако може да смениш само 3 и 4 със сигурност ще е доста по-евтино или да потърсиш нещо подобноПрав си всеки си разполага с паритеFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
http://www.vjfisosystems.com/bg/products/26Най-долу, Подови сифони:"Предпазната суха клапа възпрепятства навлизането на неприятни миризми и инсекти."like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар