Добър ден колеги.Пиша от името на един приятел.Колата е без номера, не са слагани транзитни или временни австрийски, докараха му я с едно камионче. Всичките документи с които идва е - договор за продажбата + нещо като малък талон на колата(данните на колата и вс неща на него с печати и т.н) + сервизна книжка. Доколкото знам новия внос от Австрия и Германия се регистрира по един и същ начин. Каква е схемата в Кат?Отива директно на гишето или преди това трябва да сключва гражданска и да плаща еко такса въпреки че няма номера? Който е минавал по тази схема да разясни че да не се лута като муха без глава човека като ходи (((:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация на кола нов внос от Австрия - документи?
Collapse
X
-
Гражданска и еко-такса - предварително. Без ГО не можеш да караш колата изобщо. Както и без регистрационни номера.Законовия ред е да се иде в КАТ без колата, да се вземат транзитни номера, да се сключи ГО, да се плати екотаксата и тогава да се кара колата до КАТ за регистрация.В Ямбол не се заяждат, ако закараш колата без транзитни номера в самия КАТ, но ако те хванат преди него си е разправия.Ако те питат "Как я докара?" - отговаряш - репатракът ми я свали ей тук отпред... Но пак си има риск.
-
Мерси за информацията. Значи горе долу ми се изясниха нещата, с доста информация от доста форуми.Колата ще я стоварим директно в Кат от репатрака, преди това сме платили ГО(оставяли това за номера празно и после го попълват) и еко такса. После се реди и дава тези двете неща = Л.К договора за продабжата в 2 копия и казват на кой канал...После минава през канала плаща новите номера, слагат ги и всички по живо по здраво. Да видим утре дали всичко ще е така точно
Коментар
-
rzgeorgiev написа:вразград го искат и то от лицензиран преводачVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Регистрация на кола нов внос от Австрия - документи?
Наистина го искат . Аз дори си превеждах сам документа ( от италиански ) и една преводачка от английски си цопна печата ...След това се оказа , че има лицензиран преводач , която се труди в един музей , ама е яко засекретена.Дивотия.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Регистрация на кола нов внос от Австрия - документи?
Румен_Хинчев написа:Наистина го искат . Аз дори си превеждах сам документа ( от италиански ) и една преводачка от английски си цопна печата ...След това се оказа , че има лицензиран преводач , която се труди в един музей , ама е яко засекретена.Дивотия.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
avvasilevФиат фанатикРегистриран на: 25 Фев 2007 Мнения: 1713 Местожителство: Разград 1999 Fiat Marea Weekend Пуснато на: Пет Ное 23, 2012 10:49 am В КАТ Разград са уникати ... на мен ми искаха договора, с който джамбазина е купил колата от Италия ... други такива няма по света!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар