Аз предлагам да се обмисли някакъв временен бан за изровени теми над 5 години , досега един колега го правеше, станаха 2-ма , не се знае колко още ще се сетят да го правят.
Аз предлагам да се обмисли някакъв временен бан за изровени теми над 5 години , досега един колега го правеше, станаха 2-ма , не се знае колко още ще се сетят да го правят.
А защо направо не се изтрият старите теми?Не виждам, какъв ти е проблема, че някой е изровил стара тема? Ако няма какво повече да се каже по темата, тя се заключва, а ако някой е писал в стара тема отпреди години, значи е имал причина за това!
Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
И каква точно е причината? Пречи ми защото се вдигат абсолютно безсмислени теми, и то без да има нещо смислено да се каже по тях. Единия се сетил за срутила се сграда преди 10 години, другият да пита за винетките и те така...
Коментар