krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
PVC дограма "SCHUCO" - мнения и препоръки за фирма
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
krasio_79bs написа:Духа щото са си оставили ръцете при изработката на дограмата.И най-добрият профил ,попадне ли в грешни ръце....става по зле и от евтиният.ПП. Па не можахте ли само крилата да смените ,та цялата дограма сваляхте?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:На мен ми дадоха 20г. гаранция от Ролпласт за Трокал, пък не знам.
Коментар
-
krasio_79bs написа:kiro_of_the_day написа:На мен ми дадоха 20г. гаранция от Ролпласт за Трокал, пък не знам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Оффф много глупости сте изписали, приятели ... не ми се обиждайте ... Siegenia бил турски, рехау е добър профил, някакви имена на профили като вива мива не знам какво ... лошо било, че гумата е залепена за дограмата ... Както и да е ... като човек правел шуко преди време и все още занимаващ се отчасти с дограма ... Шуко - един от най-добрите профили. Обков шуко - пластмасова мартина - лош обков. Обков Сигения - най-добрия обков, който може да съществува от 10 години насам. Ако успееш да намериш дограма шуко с обков сигения е най-добрият вариант. Шуко преди найсе години отвориха завод в Румъния, откъдето идва по-голяма част от дограмата. Само, че преди някакви години турците се светнаха и започнаха да произвеждат шуко в много големи кавички.Съвета ми е ако взимаш шуко, да го поръчаш при фирма, взимаща профилите от Алу Кьониг Щал. На времето имаха открит архив с фирмите, работещи с тях, но пак не е сигурно. Относно Ролпласт - изработката им е на добро ниво. Монтажа - не. Профилът трокал е добър. Когато го вкараха, бях много скептичен и бях от първите сложили си трокал, за да го пробвам. Достатъчен факт е да кажа, че още съм с него и не е мръднал. Не мога да не го похваля. Извод : Макар и с животинските си пристрастия към Шуко, мисля, че съотношението качество/цена на трокал си заслужава повече. Просто намери фирма, която монтира дограма от ролпласт. Надявам се съм помогнал и ако има някакви други въпроси - на ЛС, че напоследък не ми остава много време да следя темите П.П : PVC дограма, боядисвана прахово ?!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Оффф много глупости сте изписали, приятели ... не ми се обиждайте ... Siegenia бил турски, рехау е добър профил, някакви имена на профили като вива мива не знам какво ... лошо било, че гумата е залепена за дограмата ... Както и да е ... като човек правел шуко преди време и все още занимаващ се отчасти с дограма ... Шуко - един от най-добрите профили. Обков шуко - пластмасова мартина - лош обков. Обков Сигения - най-добрия обков, който може да съществува от 10 години насам. Ако успееш да намериш дограма шуко с обков сигения е най-добрият вариант. Шуко преди найсе години отвориха завод в Румъния, откъдето идва по-голяма част от дограмата. Само, че преди някакви години турците се светнаха и започнаха да произвеждат шуко в много големи кавички.Съвета ми е ако взимаш шуко, да го поръчаш при фирма, взимаща профилите от Алу Кьониг Щал. На времето имаха открит архив с фирмите, работещи с тях, но пак не е сигурно. Относно Ролпласт - изработката им е на добро ниво. Монтажа - не. Профилът трокал е добър. Когато го вкараха, бях много скептичен и бях от първите сложили си трокал, за да го пробвам. Достатъчен факт е да кажа, че още съм с него и не е мръднал. Не мога да не го похваля. Извод : Макар и с животинските си пристрастия към Шуко, мисля, че съотношението качество/цена на трокал си заслужава повече. Просто намери фирма, която монтира дограма от ролпласт. Надявам се съм помогнал и ако има някакви други въпроси - на ЛС, че напоследък не ми остава много време да следя темите П.П : PVC дограма, боядисвана прахово ?!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
u_bo
Декьонинг-а е най-добрия профил от офертите.Винк-Хауса е най-добрия обков от офертите ти.Ако слагаш 3-ка стъклопакет - обкова е много важен и още по-важна е кадърността на фирмата изработваща прозорците ти. 3-ката тежи 50% повече от 2-ка стъклопакет -- така че е важно дали майстор ще ти прави прозорците или ще е ’майстор’ Избягвай КМГ и Профилинк профилите. Има и едни български дето са по-добри и от Декьонинга, но 99% е вероятността че няма да ги намериш - просто при качествен профил печалбата е много малка и се произвеждат минимални количества.Извод - АКО си сигурен във фирмата - взимай Декьонинга, или поискай оферта на Декьонинг + Винк Хаус.
Коментар
-
Аз мога да похваля профилите на Alupast-немски са, направих два апартамента с тях и съм доволен от изработката и качеството засега. Освен това, ми ги монтираха добре и като цяло имам положителни впечатления, и от фирмата, и от дограматаFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
T-Jet написа:Аз мога да похваля профилите на Alupast-немски са, направих два апартамента с тях и съм доволен от изработката и качеството засега. Освен това, ми ги монтираха добре и като цяло имам положителни впечатления, и от фирмата, и от дограмата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар