Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PVC дограма "SCHUCO" - мнения и препоръки за фирма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Тая тема ми е като сравнението на немски с италиански автомобили. Вълко,ела ми някой ден на гости да видиш 6 годишно KMG дали е провиснало. А и да провисне профила,скапаната Сигения нал има реглаж.Връткаш и си готов.Друга бира е , ако монтажниците не са ти закамили крилата както трябва.Ама после профила бил скапан. Айде не ми се приказва ,че са ми минали по 6 000 метра профил през ръцете на месец.Давайте си парите за хипер мега гига профили и се молете да си заслужава.Ей го колегата се оплаква по-горе ,че са му пожълтели профилите. Шуко при това,от скъпите.
    Краси,разликата е огромна,като нямам на предвид начина на монтаж.По-евтините профили НЕ стават за мен.Тънка арматура,гънат се като кашкавал,скапана гума (на Hammer Plast даже е залепена за профила гумата),ако са с фолио,фолиото се набръчква след време.И най-вече,стените на профилите просто са тънки.Не можеш да ги сравниш със Рехау,Саламандър или пък Шуко.Лично съм сменял КМГ на 2 години,защото отсякъде духа,сменял съм и Хаммер пласт на 3 години по същата причина,Вива пласт също сме сменяли,пак защото духа.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Духа щото са си оставили ръцете при изработката на дограмата.И най-добрият профил ,попадне ли в грешни ръце....става по зле и от евтиният.ПП. Па не можахте ли само крилата да смените ,та цялата дограма сваляхте?
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Духа щото са си оставили ръцете при изработката на дограмата.И най-добрият профил ,попадне ли в грешни ръце....става по зле и от евтиният.ПП. Па не можахте ли само крилата да смените ,та цялата дограма сваляхте?
        Мне,всичко сменяхме.Хаммер пласта беше пожълтял,на кмгто единия пакет спукан,общо взето се сменяше всичко. Ама да не оспамваме темата на колегата.Някой път като се видим ще говорим на широко.Аз просто споделям мнения за евтините профили.Вече колегата си решава какво ще избере.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

На мен ми дадоха 20г. гаранция от Ролпласт за Трокал, пък не знам.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Тия са те прецакали!!!Навсякъде в сайта им пише ,че дават 30 години на профил Трокал.http://rollplast.com/bg/products/22
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              kiro_of_the_day написа:
              Тия са те прецакали!!!Навсякъде в сайта им пише ,че дават 30 години на профил Трокал.http://rollplast.com/bg/products/22
              Па може и 30 да беше - знам че беше голяма цифра и си направих сметката, че ако някой сменя дограма - трябва да е поколението ... На мен 30 години ми стигат. :D
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Оффф много глупости сте изписали, приятели ... не ми се обиждайте ... Siegenia бил турски, рехау е добър профил, някакви имена на профили като вива мива не знам какво ... лошо било, че гумата е залепена за дограмата ... Както и да е ... като човек правел шуко преди време и все още занимаващ се отчасти с дограма ... Шуко - един от най-добрите профили. Обков шуко - пластмасова мартина - лош обков. Обков Сигения - най-добрия обков, който може да съществува от 10 години насам. Ако успееш да намериш дограма шуко с обков сигения е най-добрият вариант. Шуко преди найсе години отвориха завод в Румъния, откъдето идва по-голяма част от дограмата. Само, че преди някакви години турците се светнаха и започнаха да произвеждат шуко в много големи кавички.Съвета ми е ако взимаш шуко, да го поръчаш при фирма, взимаща профилите от Алу Кьониг Щал. На времето имаха открит архив с фирмите, работещи с тях, но пак не е сигурно. Относно Ролпласт - изработката им е на добро ниво. Монтажа - не. Профилът трокал е добър. Когато го вкараха, бях много скептичен и бях от първите сложили си трокал, за да го пробвам. Достатъчен факт е да кажа, че още съм с него и не е мръднал. Не мога да не го похваля. Извод : Макар и с животинските си пристрастия към Шуко, мисля, че съотношението качество/цена на трокал си заслужава повече. Просто намери фирма, която монтира дограма от ролпласт. Надявам се съм помогнал и ако има някакви други въпроси - на ЛС, че напоследък не ми остава много време да следя темите П.П : PVC дограма, боядисвана прахово ?!
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                  Оффф много глупости сте изписали, приятели ... не ми се обиждайте ... Siegenia бил турски, рехау е добър профил, някакви имена на профили като вива мива не знам какво ... лошо било, че гумата е залепена за дограмата ... Както и да е ... като човек правел шуко преди време и все още занимаващ се отчасти с дограма ... Шуко - един от най-добрите профили. Обков шуко - пластмасова мартина - лош обков. Обков Сигения - най-добрия обков, който може да съществува от 10 години насам. Ако успееш да намериш дограма шуко с обков сигения е най-добрият вариант. Шуко преди найсе години отвориха завод в Румъния, откъдето идва по-голяма част от дограмата. Само, че преди някакви години турците се светнаха и започнаха да произвеждат шуко в много големи кавички.Съвета ми е ако взимаш шуко, да го поръчаш при фирма, взимаща профилите от Алу Кьониг Щал. На времето имаха открит архив с фирмите, работещи с тях, но пак не е сигурно. Относно Ролпласт - изработката им е на добро ниво. Монтажа - не. Профилът трокал е добър. Когато го вкараха, бях много скептичен и бях от първите сложили си трокал, за да го пробвам. Достатъчен факт е да кажа, че още съм с него и не е мръднал. Не мога да не го похваля. Извод : Макар и с животинските си пристрастия към Шуко, мисля, че съотношението качество/цена на трокал си заслужава повече. Просто намери фирма, която монтира дограма от ролпласт. Надявам се съм помогнал и ако има някакви други въпроси - на ЛС, че напоследък не ми остава много време да следя темите П.П : PVC дограма, боядисвана прахово ?!
                  Айде обясни,защо рехауто не е хубав профил и защо да е залепена гумата за профила е плюс ? А МАКО обкова е хубав точно колкото Сегенията ...

Коментар

Декьонинг-а е най-добрия профил от офертите.Винк-Хауса е най-добрия обков от офертите ти.Ако слагаш 3-ка стъклопакет - обкова е много важен и още по-важна е кадърността на фирмата изработваща прозорците ти. 3-ката тежи 50% повече от 2-ка стъклопакет -- така че е важно дали майстор ще ти прави прозорците или ще е ’майстор’ Избягвай КМГ и Профилинк профилите. Има и едни български дето са по-добри и от Декьонинга, но 99% е вероятността че няма да ги намериш - просто при качествен профил печалбата е много малка и се произвеждат минимални количества.Извод - АКО си сигурен във фирмата - взимай Декьонинга, или поискай оферта на Декьонинг + Винк Хаус.

Коментар

Аз мога да похваля профилите на Alupast-немски са, направих два апартамента с тях и съм доволен от изработката и качеството засега. Освен това, ми ги монтираха добре и като цяло имам положителни впечатления, и от фирмата, и от дограмата
                      Fiat Bravo 1.6 16V '99
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      ------------------------------------------------------------
                      Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

T-Jet написа:
                        Аз мога да похваля профилите на Alupast-немски са, направих два апартамента с тях и съм доволен от изработката и качеството засега. Освен това, ми ги монтираха добре и като цяло имам положителни впечатления, и от фирмата, и от дограмата
                        Имам един пожълтял техен прозорец на 4 години... мерси съм втори път.

Коментар

Working...
                        X