Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Един месец до края на света (май)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един месец до края на света (май)

Е, остава един месец до края на света. Тъй казали маите, май. Как се приготвяте? Живеете ли всеки ден сякаш е последен?

Oлелеее....веднага отивам в банката, тегля си спестяванията и го удрям на живот
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Който има спестявания - да ги тегли!Аз па ше тегля още един кредит! Еденье и пиенье почва от довечера
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Колко пъти щеше да свършва света?Помните ли?Нека направим едно списъче ...
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
          Няма да забрава единия път когато щеше да свършва света 2000-ната година Интерсервиз Узунови бяха пуснали "адската примоция" купуваш сега плащаш догодина... Що народ си накупиха ненужни вещи с идеята че няма да ги плащат...
          Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
          Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

hood написа:
            avvasilev написа:
            Няма да забрава единия път когато щеше да свършва света 2000-ната година Интерсервиз Узунови бяха пуснали "адската примоция" купуваш сега плащаш догодина... Що народ си накупиха ненужни вещи с идеята че няма да ги плащат...
            Кат толкоз им е акъла, да купуват. Аз па ше седна и ше чакам да свърши света. Нищо нема да права. Ще си играем с детето с една жаба и тва е
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Re: Един месец до края на света (май)

ls1 написа:
              Е, остава един месец до края на света. Тъй казали маите, май. Как се приготвяте? Живеете ли всеки ден сякаш е последен?
              Тоя край на света не се състоя и е в главите само на неграмотни хора, ъъъъ... много малкото, които не знаят, че "краят на света" по календара на маите /т.е. тази дата е минала вече/ е минал вече, обаче и аз не знам защо, света, след като е съществувал безброй много години, изведнъж не е разбрал, че по шибания календар на маите трябва да прекрати съществуванието си...
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Абе не знам, ама сигурно има някой който чете темата, пляска се по челото и си вика ’И аз за какво направих толкоз бидона със зеле за цяла зима, а?’. :D

Коментар

Аз добре че не съм сложил все още. То нема смисъл.
                  "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                  Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                  Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Яворе, не знам заем друг ще теглиш ли, ама разни наденици дето правиш мисля е време да събереш форума да ги кусат, че зян ще стане... :D А после отиваме всички пред банката и

Коментар

ls1 написа:
                      Яворе, не знам заем друг ще теглиш ли, ама разни наденици дето правиш мисля е време да събереш форума да ги кусат, че зян ще стане... :D А после отиваме всички пред банката и
                      Пред банка така не се прави, освен ако не те влече "мъжката любов" ...
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Е аз го пуснах в контекста на филма от който е кадъра, но щом ти иначе го разбираш... :D

Коментар

Да идва, заредил съм либрата с метан до горе, ще отпраша на Марс
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А аз се чудя защо няма теми "Запотяват ми се стъклата"То за един месец не си струва да се кахъри човек...
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

То това тълкуване е най-голямата глупост на журналистите. Маите са казали, че започва нова ера/цикъл. Ама видиш ли понеже е края на предишният, що пък да не е край изобщо. Общо взето на 21-ви пак според маите, бележи преход от "тъмен" към "светъл" период.

Коментар

Working...
                              X