Ехххх....аз очаквах всеобщи взаимни прошки в тая тема...амнистии за форумни предупреждения....мир, любов....а то какво излезе - кинти, плюскане и доволство от несвършена работа. :D
Яворе, не знам заем друг ще теглиш ли, ама разни наденици дето правиш мисля е време да събереш форума да ги кусат, че зян ще стане... :D А после отиваме всички пред банката и
Еййй, ненаядахте се бреее....Не че оная вечер не споделих на жената, че ако има само половин парче бабек или луканка в хладилника изпадам в страхова невроза...Няма да казвам как ме погледна!Много толло времето обаче и не мога да турна надениците тая година... Не смея за да не ги разваля.И филе елена смятам да правя... Дано не се свърши наистина света че сигурно таман ще съм ги заложил седмица преди това Най много да ги ядем ударно!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
А аз се чудя защо няма теми "Запотяват ми се стъклата"То за един месец не си струва да се кахъри човек...
Ето такъв отговор ще дам на жена ми , която недоволства от този факт вече месец. Гаче досега не са се потели ...
Проблема е сериозин, защото на Земята може да си пуснеш духалките и да изчистиш конденза от стъклата, но като потеглим към Марс още на 10 000 метра ще замръзне и вместо на Марс може да пристигнем някъде другаде!
21.12.2012 -бат Бойко обявява края на света 21.12.2013 - бат Бойко изнася реч послучай първата гдишнина от края на света: слушатели - 1 на брой, естествено името му е Чък Норис.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
А аз се чудя защо няма теми "Запотяват ми се стъклата"То за един месец не си струва да се кахъри човек...
Ето такъв отговор ще дам на жена ми , която недоволства от този факт вече месец. Гаче досега не са се потели ...
Проблема е сериозин, защото на Земята може да си пуснеш духалките и да изчистиш конденза от стъклата, но като потеглим към Марс още на 10 000 метра ще замръзне и вместо на Марс може да пристигнем някъде другаде!
Хм, вий ходете към Марс, аз мисля по-към слънцето да ходя, ще ми напича стъклото и няма конденз Та значи, догодина ако имате път към Венерчето, там съм.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
То това тълкуване е най-голямата глупост на журналистите. Маите са казали, че започва нова ера/цикъл. Ама видиш ли понеже е края на предишният, що пък да не е край изобщо. Общо взето на 21-ви пак според маите, бележи преход от "тъмен" към "светъл" период.
Според някои учени цикъла ще е в космоса и наистина може да се затрием. А Марс не го препоръчвам като дестинация, не е стабилен. Клати се хаотично и едва ли някой ще устиска там и до там
Коментар