Имат си гаранция Ако нещо не им работи ще се сменят няма проблеми :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И моят рутер ми създава проблеми
Collapse
X
-
преди бях фен на Д-линк...бачкаха си доволно за парите...сега вече не искам да чуя за такъв да настройвам. И това само заради една партида в техномаркет бяха на 35 лв и се избиваха да ги купуват до преди две седмици...ужас. Това чудо като почнеш да теглиш каквотоо и да е,мине ли 700килобайта скоростта и умира. Спира всякаква негова връзка със света и се налага рестарт!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:преди бях фен на Д-линк...бачкаха си доволно за парите...сега вече не искам да чуя за такъв да настройвам. И това само заради една партида в техномаркет бяха на 35 лв и се избиваха да ги купуват до преди две седмици...ужас. Това чудо като почнеш да теглиш каквотоо и да е,мине ли 700килобайта скоростта и умира. Спира всякаква негова връзка със света и се налага рестарт!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
тоя има някакъв бъг...то едно е,че безжично никакъв го няма(в една стая рутер и лаптоп и лови сигнал само 4-5 мегабита ,а сигнал индикатора е на "две черти",това е пробвано в няколко клиента с различни рутери и лаптопи). Проблема обаче идва при данлоуд ,дори и жично през рутера,направи ли 600-700 килобайта и забива. Пък и това не е оправдание,цената имам предвид,защото тп-линк е на същата цена ,а се държи много прилично. Да не говорим,че тп-линка търпи ДДВРТ и като го флашна забравям за всякакви проблеми.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар