Колеги, може ли да помогнете да преборя моя рутер? Модела е D-link DIR-645. Взех го преди 2 седмици.Проблемът е, че когато на него се закачат 2 компютъра, независимо дали с кабел или без, не може да ми се задържи никакъв VPN. На единия компютър почти постоянно ми се налага да ползвам VPN, но той се разпада през произволен интервал от време, но никога не превишава 10 мин. Ако само единия компютър ползва рутера, нима никакви проблеми.Какво ли не опитвах по настройките, но явно не съм уцелил правилните.Ще съм благодарен за всякакви идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И моят рутер ми създава проблеми
Collapse
X
-
Re: И моят рутер ми създава проблеми
Ако ползваш интернет през ADSL модем, от това е. Според Виваком, ADSL е неподходяща преносна среда за VPN и затова постоянно се разпада тунела, и трябва постоянно да се рестартира или дори ресетва рутера. А бе, мъка голяма, за съжаление от опит го казвам. Ако не си с ADSL, значи е от рутера и май ще трябва една обща тема за проблеми с рутери D-Link :D
-
HLX написа:emzo написа:@HLX - фирмуера обновявал ли си ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Колеги аз съм с рутер на D-Link от може би 5-6 години и досега не съм имал никакви проблеми с него. Възможно ли е това което се продава в момента да е някакъв фалшификат и от там да са повечето проблеми, защото мислих да взема още един за село но сега почвам да се отказвам? Имам и един въпрос свързан с хората които разбират от интернет:Защо интернета на Виваком прекъсва винаги към 22:10 (появява се онова компютърче с удивителната) и след като рестартирам рутера на Виваком се налага да дам <Отстраняване на проблеми> и интернета се оправя, ако не изпълня една от двете стъпки може да си чакам и с ’’години’’ и пак го няма. Кабела по който идва "сигнала" е от онези за стационарни телефони - с две медни жички в тях?Извинявам се че ползвам темата на колегата, за това ако желаете може да отговорите на ЛС!Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
rebel написа:Колеги ако искате мога да ви предложа качествени рутери - ТП ЛинкTP-LINK TL-MR3220 - 45лвTP-LINK TL-WR841N - 45лвTP-LINK TL-WR940N - 65 лв :DNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Netgear? За сериозни цели? Сериозно???TP-Link са на късмет - от 2 нови - и 2та не бачкаха... Вече съм в ступор и избягвам всичко евтино.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Netgear? За сериозни цели? Сериозно???TP-Link са на късмет - от 2 нови - и 2та не бачкаха... Вече съм в ступор и избягвам всичко евтино.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар