dr.death7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Ами и аз пътувам всяка седмица по 300-500 км извънградско и реално на повечето коли фаровете им не са регулирани ама грам. Или другите дразнещи с шибаните си ДРЛ модули, които намалят силата на дългите, ама крушката на дългите е открита и блести в очите, макар и през деня. На всички такива не им присветквам, пускам дълги и това е. След като на него не му пука, че ме заслепява, на мен също не ми пука за него.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Малко са като наказание, след като все още има отворковци които карат с вкл. халогени при ясно време. Подкрепям по-горе pakumba. Лошото е, че тогава и двамата не виждате и става мазало. Аз на такива им светкам с дългите като се разминаваме, ако мога и халогените им пускам. А постоянно вечер като се прибирам от работа ми светят някакви трошки (да, трошки са) на които единият фар плаши прилепите по дърветата. Все едно е на дълги глупендъра му с глупендър."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Ееее, тука някакъв протест ли се заформи??? Голяма драма. Първо в случая според мен изобщо не става въпрос за "гъзарията", този така известен термин в България. Ставаше въпрос дали глобата е висока спрямо другите глоби. Значи според повечето от Вас е нормално глобата за каране с пуснати халогени да е повече отколкото за отнемане на предимство??? Повече ще ме псувате, ако Ви засека или ако Ви заслепя? Да, карането на дълги срещу друго ППС е недопустимо, но в никакъв случаи не можете да ме убедите, че заслепяването с халогени е същото както при пуснати дълго светлини. И тук ще се съглася с Immortal, като добавя че нерегулираните къси светлини заслепяват много повече от халогените, като изключение са разбира се т.нар. фалшиви допълнително слагани евтини ксенони.На въпроса дали има коли на които предните и задните халогени се включват с един бутон - да има, моят джип е така. И освен това предните му фарове за мъгла не са отделни, а към късите се добавя светещ сегмент и са доста дразнещи дори и в мъгла, но са така производствено. В заключение ще добавя, че всяко превозно средство, на което фаровете са високо (на нивото на погледа Ви, когато сте в колата) заслепява, а Вие ми обяснявате, че забитите надолу фарчета за мъгла на Браво Ви заслепяват? Е...за мен това е лишено от всякаква логика.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
ArdeaEgretta написа:В заключение ще добавя, че всяко превозно средство, на което фаровете са високо (на нивото на погледа Ви, когато сте в колата) заслепява, а Вие ми обяснявате, че забитите надолу фарчета за мъгла на Браво Ви заслепяват? Е...за мен това е лишено от всякаква логика.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:ArdeaEgretta написа:В заключение ще добавя, че всяко превозно средство, на което фаровете са високо (на нивото на погледа Ви, когато сте в колата) заслепява, а Вие ми обяснявате, че забитите надолу фарчета за мъгла на Браво Ви заслепяват? Е...за мен това е лишено от всякаква логика.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Коментар
-
Тази глоба ли е висока спрямо другите глоби или другите глоби са ниски? Май второто е по-вярно. Зависи от гледната точка. И тая за превишената скорост е висока. Ей го (в) на - преди 1-2 седмици някакъв колега минал с 88 отнякъде и го снимали, а те му искат цели 200 лв. Срамота! Ама ако с тая скорост сгази някое куче, собственикът на кучето ще пусне тема "Глобата за превишена скорост е само 200 лв., а кучето ми е на пастет" в кучешкия форум, а нищо чудно и протест пред парламента да спретнат. Въпрос на гледна точка, всичко е относително.
Коментар
-
BO написа:Имортале, здрач не е тъмно. Има си дума за здрач, което си е типичен период от деня.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
[/quote]Това означава ли, че в този период може да се кара с включени фарове за мъгла? [/quote]Да, защото се счита, че видимостта е намалена. "Намалена видимост" е налице при здрач, мъгла, валеж, запрашеност, задименост и други подобни.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Коментар
-
Re: 50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
dr.death7 написа:fuck the police. Не ви ли се струва многоLupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар