fuck the police. Не ви ли се струва много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
Collapse
X
-
Много е !!! Особенно за мен,дето обичам постоянно да карам на халогени.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Тук не става въпрос за плащане и дали сумата е голяма. Сама по себе си сумата е малка, при положение, че тя трябва да има възпитателен характер.Точно за това хем не е висока, хем не е и ниска.Ето, ти следващия път няма да караш на халогени, защото 50лв ти се виждат прекалено спрямо гъзарията, която проявяваш.Ако беше 2лв, ще махнеш с лека ръка на глобата и ще кажеш, че за 2лв е по-добре да си караш на халогени. Аз примерно не искам да нарушавам закона не толкова заради самата глоба, естествено, че е важна и тя, но ме притесняват много повече след това разкарването. Не искам да се занимавам с глупости, редене на опашка, презаверяване на АКТ-а и т.н. Ако глобата беше само да спреш и да се подпишеш някъде, като след това само по един номер да си плащам за келешлъка, сигурно щях да правя повече нарушения....За това не карам и на халогени. Защо да плащам 50лв за гъзария.... А и за какво да нарушавам закона, като са забранени...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Тук не става въпрос за плащане и дали сумата е голяма. Сама по себе си сумата е малка, при положение, че тя трябва да има възпитателен характер.Точно за това хем не е висока, хем не е и ниска.Ето ти следващия път няма да караш на халогени, защото 50лв ти се виждат прекалено спрямо гъзарията, която проявяваш.Ако беше 2лв, ще махнеш с лека ръка на глобата и ще кажеш, че за 2лв е по-добре да си караш на халогени.♠ Никой победител не вярва в късмета. ♠
Коментар
-
ArdeaEgretta написа:Ами много са, да. Особено при положение, че за каране в бус лента глобата е 10лв, за неправилно престрояване 20лв, не спира на знак СТОП 20лв...
Коментар
-
Между другото аз карах на халогени през половин Европа лятото, защото по пътя ми се скапа ключа и не ми работеха късите и никъде не са ми направили проблем. И какво, ако сега го направя пак, ще ме глобят за халогени и за липса на къси лиFiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
dikanio написа:ArdeaEgretta написа:Ами много са, да. Особено при положение, че за каране в бус лента глобата е 10лв, за неправилно престрояване 20лв, не спира на знак СТОП 20лв...♠ Никой победител не вярва в късмета. ♠
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар