Ibiza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
Collapse
X
-
Immortal написа:Ibiza написа:Аз миналата година октомври месец ми писаха акт за превишена скорост + халогенни ( във Ямбол ) при ограничение 50км минах с 68км ( 50 лева ми струваше това ) + халогенните 20 лева взеха ми талона . Но до ден днешен се чудя дали са ми взели точки понеже талона ми не е дупчен ... ?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Immortal написа:Ibiza написа:Аз миналата година октомври месец ми писаха акт за превишена скорост + халогенни ( във Ямбол ) при ограничение 50км минах с 68км ( 50 лева ми струваше това ) + халогенните 20 лева взеха ми талона . Но до ден днешен се чудя дали са ми взели точки понеже талона ми не е дупчен ... ?
Коментар
-
campain написа:Е как става тая работа не ти ли го смениха като си подновява книжката?
Коментар
-
dikanio написа:campain написа:Е как става тая работа не ти ли го смениха като си подновява книжката?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:А защо не ти е подновен талона заедно с книжката? Той би трябвало да е невалиден, защото на него е изписан номера на книжката, а в твоя случай номера е на старата ти книжка.
Коментар
-
Вярно е- няма акт за халогени ако са валидни двете условия-нощем е след залез слънце- сравнява се по часа в акта, а мъгла пак може да се изкара документ от Нац център по хидро и метеорология- така че такъв акт на 100 % отпада, трябва да има възражение в акта- късат акта още в КАТ да не плащат делото, но досега даже не е и писан при тия условия.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Вярно е- няма акт за халогени ако са валидни двете условия-нощем е след залез слънце- сравнява се по часа в акта, а мъгла пак може да се изкара документ от Нац център по хидро и метеорология- така че такъв акт на 100 % отпада, трябва да има възражение в акта- късат акта още в КАТ да не плащат делото, но досега даже не е и писан при тия условия.
Коментар
-
dikanio написа:Synthy написа:Трябва да го пробвам срещу "гъзарите" от банкя.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар