Huku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
Collapse
X
-
-
Flow написа:Huku написа:п.п. В закона до колкото си спомням... имаш право да караш на халогени при мъгла, снеговалеж, и дъждовалеж
Коментар
-
ogi28b написа:А той заслепява не само мен, а всички. Та какво викаш - много са 50 лева за нарушение, което е предпоставка да заслепиш насрещния и той да убие някой пешеходец?От твоята гледна точка са много 50 лв, щото просто си забравил светлините, но ако друг срещу теб ги забрави, а ти си заслепен, скочиш в дупка и си потрошиш колата - ще кажеш "Как може глобата да е само 50 лв, на мен ремонта ми е 400..."ogi28b написа:Тъпо е също да има легнали полицаи и пеш. пътеки върху тях, и да те глобяват, че не си пропуснал пешеходец, който е на другия край на пътеката, в насрещното платно, ама дали така мислят майките, чийто деца загинаха на пешеходни пътеки, понеже някой бързак не може да изчака 10 секунди?
Коментар
-
Re: 50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
Princo написа:infineon написа:dr.death7 написа:fuck the police. Не ви ли се струва многоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
chaveto написа:Каране на фарове за мъгла...... да глобяват. Знаете ли на колко автомобили като пуснеш фаровете за мъгла и отзад също светва яко Е като има такъв пред мен и няма как да го задмина...... на мен ми светват дългите светлинибраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Не са много, малко са даже. Аман от такива със собствено мнение и извинения за неспазване на нещо. Дадох 200 кинта за лупи на ксеноните си, само защото заслепявах, иначе виждах чудесно. Или трябваше да си кажа- е, какво да направя, да не съм ги слагал аз тези ксенони и да си карам и да спестя 200 кинта.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Не са много, малко са даже. Аман от такива със собствено мнение и извинения за неспазване на нещо. Дадох 200 кинта за лупи на ксеноните си, само защото заслепявах, иначе виждах чудесно. Или трябваше да си кажа- е, какво да направя, да не съм ги слагал аз тези ксенони и да си карам и да спестя 200 кинта.
Коментар
-
max-2 написа:pakumba написа:Не са много, малко са даже. Аман от такива със собствено мнение и извинения за неспазване на нещо. Дадох 200 кинта за лупи на ксеноните си, само защото заслепявах, иначе виждах чудесно. Или трябваше да си кажа- е, какво да направя, да не съм ги слагал аз тези ксенони и да си карам и да спестя 200 кинта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар