Може ли пример с марка и модел... Нова кола със заслепяващи дневни светлини не съм срещал... Да не кажа, че много често се чудя дали са габарити, какво остава да ме заслепяват...Изключително ме дразнят индивиди с габарити и халогени... Особено из малки пресечки, където ги били пуснали да гледат за дупки...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
Collapse
X
-
Re: 50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
dr.death7 написа:fuck the police. Не ви ли се струва многоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: 50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@
infineon написа:dr.death7 написа:fuck the police. Не ви ли се струва многоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
dr.death7 написа:... А колкото до колегата Sok1 му пожелавам да има все високи глоби щом има възможност да ги плаща !Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
ogi28b написа:Не е вярно, че нямат насочване...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Много са и според мен... преди беше 20 лева. Аз не карам на халогрни, но като ги пускам ги пускам за да виждам по близо до автомобила си защото си е необходимо. На мерцедесите 124/Е класа като халогените им са вътре във фаровете и лично аз не съм идял такъв мерцедес и изгасен халоген.... какво тях никой не ги глобява защото са вътре във фара и не зная. Също има и аудита а и нашият малък брат Пунто Мк2... в с халоген във Фара... Ама полицаите не го знаят това и карай а върви.. няма проблем... ама виж ти... халогена долу ли ти е... и пуснат ли ти е голям проблем... и глоба. Лично на мен не ми пречат другите автомобили пуснали халогените си... Ако глобата не беше такава и аз бих карал постоянноп.п. В закона до колкото си спомням... имаш право да караш на халогени при мъгла, снеговалеж, и дъждовалеж
--------------------
Коментар
-
Да споделя и аз моето мнение, давам конкретен пример днес преди точно 2 часа прибирайки се от работа при време навън-леко дъждовно с мокър път и съвсем лека мъгла ако може така да се нарече въобще.Бях тотално изнервен и ядосан от разни автомобили които или карат с къси които могат да се оприличат с дълги, или с фалшиви ксенони които адски заслепяват или на къси и халогени като общото между тях беше че на моменти при идващ такъв автомобил насреща аз въобще не виждах пътното платно и карах по интуиция а недай боже да беше излязъл човек пред автомобилът ми бих го отнесъл като нищо въпреки че карах с не повече от 50-60 км.Та мисълта ми е 50 лв. глоба при положение че би предизвикало по сериозно ПТП при използване на халогени когато не е необходимо, нерегулирани къси или фалшиви ксенони е нищо и дано е за урок(не искам да се заяждам с колегата ако наистина ги е забравил а не си кара редовно с тях) но дано така другите водачи си вземат поука и осъзнаят че човекът отсреща може да бъде тотално заслепен и да блъсне даден индивид който е решил да се пошляе по пътното платно или да пресече там където не трябва което е често срещано явление напоследък или да се натресе в някоя по сериозна дупка на пътя и също да стане сериозно ПТП.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Много просто. На много, наистина много голяма част от хората не им дреме дали ви заслепяват. Единствената им цел е да виждат максимално. Ако това значи да ти боде очите - твой проблем. Даже ето светъл пример по-нагоре - колкото повече заслепяваш - толкова повече те виждат, че трябва и да ти благодарят.
Коментар
-
gamma написа:ogi28b написа:Не е вярно, че нямат насочване...
Коментар
-
gamma написа:50 лева и 5 точки за вкл. халогени :@fiat
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар