Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за помощ за повреден автомобил в София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба за помощ за повреден автомобил в София

Синът ми е студент в УНСС - първа година и живее на общежитие в Студентски град. Дал съм му да се предвижва с Фиат Брава 1,9 ЖТД. За съжаление днес ми се обади, че от колата тече антифриз и едвам се е довлякъл от автогарата до общежитието. Не може да прецени от къде е теча, но е факт че се губи течност. Моля да ми помогнете като ме насочите към сервиз в близост до Студентски град, където евентуално може да бъде извършен ремонта. Синът ми разполага с GPS, така че адрес ме устройва. Интересуват ме близки сервизи за да може колата да бъде докарана на собствен ход.Благодаря предварително! Моят GSM е 0888 949706 - Венелин Ванков.
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Нека синът ти да каже къде точно се намира в студентски град. Може да е нещо елементарно и да се оправи на място. Има и доста колеги дето са в райна и знаят от коя страна се хваща отверката, така може и да не се стига до сервиз. Видими течове от някъде?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Кажи му да си даде координатите и в 17:30 съм при него да видим за какво иде реч. Може пробката на радиатора да е изпуснала, някоя скоба също. Чак пък сервиз...

Коментар

Мога към 18 .00 часа да съм там само адрес ми кажи. Да видим дали си спомня бате Слави кое къде беше в студентски град

Коментар

http://www.gt1service.com/ Ей тук ми сменяха съединителя. Малко скъпо ми взеха (240лв за комплект Валео и 190лв за труд през 2009г), но свършиха работа. Съединителя е вече на 50000км и няма признаци на износване, тоест очевидно не са ми сложили някакво менте. Като за сервиз, в който отидох като случаен клиент, а не като вътрешен човек, съм доволен :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колеги, който отиде- огледалце, фенерче и т.н.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Днес до 17,30 е на лекции и няма да отговаря на телефона, но след това е на разположение. GSM 0886 371666 - Ценислав Ванков /Цеко/. Лошото е че по това време е тъмно и... Но всяка помощ ще ми е добре дошла, че Ямбол е далече... Адреса: Студентски град бл. 38.
              Peugeot 301

Коментар

venco67 написа:
                Днес до 17,30 е на лекции и няма да отговаря на телефона, но след това е на разположение. GSM 0886 371666 - Ценислав Ванков /Цеко/. Лошото е че по това време е тъмно и... Но всяка помощ ще ми е добре дошла, че Ямбол е далече... Адреса: Студентски град бл. 38.
                Баба Яга и в ляво. Ще се опитам да се появя. Все ще работи някоя лампа в района.

Коментар

Все пак от къде тече антифриза. Има ли мокро под двигателя. Или тече вътре в краката на пътника.
                  Bravo 1.6 / 16

Коментар

Благодаря на колегите S_BANKOV и ogi28b, отзовали се на молбата ми. След като вече е установен причинителя на теча предстои окончателното решаване на проблема.
                    Peugeot 301

Коментар

Аз не можах да помогна. Едва сега се освободих и влязох да видя темата, преди да звънна на момчето и да тръгна към него. Но няма да има нужда.

Коментар

няма страшо, ако нямаше да се прибира в събота или неделя щяхме да я оправим, но следващите дни аз лично нямам възможност, все пак го пратихме на едно сервизче което е на около километър от автомобила, дано всичко е наред
                        Брава 1.6

Коментар

Какъв беше проблема? От къде е текла?
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

тече някъде зад термостата и отдолу - предполагам от тръбете за парното, антифриза се стича по скорстната кутия, предполагам е някое уплътнение или скоба, но за да се достигне теча трябва да се махнат доста неща, а в тъмното нямаше как да го направим
                            Брава 1.6

Коментар

Щом има все още 3-ма, от 2 000, готови да помогнат.... добре сме все още... Има надежда.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X