Синът ми е студент в УНСС - първа година и живее на общежитие в Студентски град. Дал съм му да се предвижва с Фиат Брава 1,9 ЖТД. За съжаление днес ми се обади, че от колата тече антифриз и едвам се е довлякъл от автогарата до общежитието. Не може да прецени от къде е теча, но е факт че се губи течност. Моля да ми помогнете като ме насочите към сервиз в близост до Студентски град, където евентуално може да бъде извършен ремонта. Синът ми разполага с GPS, така че адрес ме устройва. Интересуват ме близки сервизи за да може колата да бъде докарана на собствен ход.Благодаря предварително! Моят GSM е 0888 949706 - Венелин Ванков.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за помощ за повреден автомобил в София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нека синът ти да каже къде точно се намира в студентски град. Може да е нещо елементарно и да се оправи на място. Има и доста колеги дето са в райна и знаят от коя страна се хваща отверката, така може и да не се стига до сервиз. Видими течове от някъде?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
http://www.gt1service.com/ Ей тук ми сменяха съединителя. Малко скъпо ми взеха (240лв за комплект Валео и 190лв за труд през 2009г), но свършиха работа. Съединителя е вече на 50000км и няма признаци на износване, тоест очевидно не са ми сложили някакво менте. Като за сервиз, в който отидох като случаен клиент, а не като вътрешен човек, съм доволен :D
Коментар
-
Днес до 17,30 е на лекции и няма да отговаря на телефона, но след това е на разположение. GSM 0886 371666 - Ценислав Ванков /Цеко/. Лошото е че по това време е тъмно и... Но всяка помощ ще ми е добре дошла, че Ямбол е далече... Адреса: Студентски град бл. 38.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Днес до 17,30 е на лекции и няма да отговаря на телефона, но след това е на разположение. GSM 0886 371666 - Ценислав Ванков /Цеко/. Лошото е че по това време е тъмно и... Но всяка помощ ще ми е добре дошла, че Ямбол е далече... Адреса: Студентски град бл. 38.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Щом има все още 3-ма, от 2 000, готови да помогнат.... добре сме все още... Има надежда.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар